Kategoriat
Sisustus Yleinen

Huone pienelle prinsessalle

16649340-vc63T

 

Lastenhuoneiden suunnittelu on mulla menossa täyttä häkää. Keittiöt ym. on tilattu jo aikapäiviä sitten ja nyt ajankohtaista on pienten ihanien yksityiskohtien suunnittelu. Työmaalla maalataan parhaillaan pohjamaaleja ja kun h-hetki on alkanut lähestymään niin olen yhtäkkiä muuttamassa täysin kelkkani sen suhteen ettei laitettaisi lainkaan tapettia. Alkuperäinen ajatus oli että tällä kertaa maalataan mutta sitten törmäsin niin houkutteleviin tapetteihin että mietin josko sittenkin. Perusteluita mulla oli maalille se, että jos värit on neutraaleja voi lapset vaihdella huoneita helpommin kasvaessaan. Noh, heitin sen perusteen roskakoriin sadasosasekunnissa kun visio tapetin ja maalin yhdistämisestä syntyi. Onhan se nyt tylsää jos lastenhuone ei ole lastenhuoneen näköinen vain sen takia että sen käyttäjä mahdollisesti vaihtuu joskus. Ehkä se uudelleentapetointi kun ikä ja maku muuttuu ei olekaan niin tuskallisen työlästä etteikö sitä voisi jossain vaiheessa tehdä. Ihan en Minni tai Hello Kitty tapettiin ole vielä lämmennyt mutta onneksi hyvä kompromissi ollaan löydetty Linnean kanssa. Ruotsalaisen Majvillanin tapeissa seikkaillaan satujen keskellä. Kuoseina on mm. Kirsikkalaakso, Linnan puutarha tai vaikkapa Sirkus.

11358979-XqdHL 12873462-L8Jav 12873331-i1gCr

Tapettikuvat: Majvillan
Tapettikuvat: Majvillan

Linnealla on odottamassa hänen vanha sänky joka on vaaleanpunainen Muuramen Jolla. Sen lisäksi hänellä on lipasto, lamppu, valkoinen lepakkotuoli, yksi rottinkinen lelukori ja muutama taulu. Uusia tauluja on myös tulossa, sillä ostin kehystettäväksi kaksi julistetta. Jos eivät kelpaa Linnealle niin ehkä Amoksen huoneeseen sitten. Mun korviin kantautui myös että joulupukki tuo valkoisen String pocket hyllyn Linnealle.

IMG_20140322_171410
vanhasta huoneesta

20140322_164659

20140322_164831 20140322_164442

 

Linnean lempiväri on keltainen joten ollaan kovasti suunniteltu keltaista huonetta. Kirsikkalaaksoa saisi keltaisena mutta sen sävy on hempeän sijaan vähän tymäkkä tai sinappinen joten toistaiseksi en uskalla tilata. Pitää etsiä jos löytyisi paikka missä näitä tapetteja voisi nähdä luonnossa kun olen nyt vain katsonut netistä kaikki. Mun oma silmä on mieltynyt tuohon ensimmäisen kuvan tulppaaninvihreään Kirsikkalaaksoon tai sitten Linnan puutarha tapettiin jossa yhdistyy vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen. Haluan kuitenkin kuunnella päätöksenteossa hieman huoneen käyttäjää 🙂 Joka tapauksessa nämä posterit ovat jo tilattu ja matkalla postissa. Aivan ihania! Pitää vielä kehykset hankkia kuville.

 

46067339-XsePy

46067341-UPA9T
tämä ja ylempi posteri: Majvillan

Jotain tämäntyyppistä siis olisi suunnitelmissa Linnealle. Laitoin kollaasiin nuo Linnean huonekalut lepakkotuolia lukuunottamatta. Siellä on Philipsin yövalo ja olemassaoleva kattovalaisin ja lipasto. Hyvinhän tuo tapettikin sopisi joukkoon! Sitä tulisi yhdelle suurimmalle seinälle ja muut jäävät varmaan valkoiseksi. Toivottavasti lopputulos onnistuu! 🙂 Keltainen ja vaaleanpunainen on oikeastaan aika kiva yhdistelmä! Nyt sitten poikien huoneiden kimppuun. Ne on vielä ihan vaiheessa!

Linnean huone

 

Sitten vielä yksi ihana juliste on hankintalistalla. Nimittäin ystäväni Kaisan piirtämä kettuperhe kolmen pienen kuonon kera. Kerrassaan suloinen kuva! Alla olevia julisteita saa Kaisan perustamasta nettikaupasta osoitteesta kaunisdecoration.com. Isot onnittelut ystävälle uudesta aluevalloituksesta <3 Kettuperhe tosin tulee todennäköisesti meidän vanhempien makkariin. Johonkin mun makuupaikan lähettyville! Tai jopa alakerran aulaan, näyttämään ketä talossa oikein asuu 🙂

printit-no-home-without-you-1
Kuva: No home without you

19 vastausta aiheeseen “Huone pienelle prinsessalle”

Kauniita tapetteja! Hehe, meilläkin olis varmasti ykköstoiveena hello kitty tapetti 😀 mistä nuo ylemmät julisteet on? Kivoja nekin! Olen myös ihastellut Kaisan kettuja, olispa hauskoja meidänkin pikku kotoseen!

Ne on kans siis noita Majvillanin, lisäsin tekstin! Eiks oo ihania! Ja mä en tosiaan mitään Disneyhahmoja jaksa katsoa niin pitkään vaikka ne ihania lasten mielestä onkin… Kauhea äiti 😀

Yksi ääni ehdottomasti Kirsikkalaakso -tapetille! Aivan ihana! 🙂

Moikka!

Kävimme poikaystäväni kanssa tutustumassa tuohon kaunisdecoration.comiin, ja huomasimme, että poikaystäväni koneelle tuli vierailusta kaksi spyware-haittaohjelmaa. Vinkkaan tästä itsekin sivustön ylläpitäjälle, mutta kannattaa pitää itsekin huolta, ettei niitä omalle koneelle ole päässyt!

Söpöjä julisteita sivuilla kuitenkin oli! 🙂

Onpa erikoista 🙁 Oliko teillä virustorjuntaohjelmat käytössä? Laita ihmeessä palautetta suoraan sivujen ylläpitäjälle, sillä ei tätä kautta välttämättä mene terveiset perille.

Joo oli, ja AdBlockit myös. Ja laitoin sinnekin palautetta. Ajattelin tännekin vain kirjoittaa, jotta lukijasi huomaisivat tarkistaa omat koneensa varuilta. 🙂

Meillä on Majvillanin keltaista kirsikkalaaksoa lasten ”sisäleikkimökissä” ja se on kyllä aivan ihana. Majvillanin sivuilta saa muistaakseni näytepaloja tilattua pientä maksua vastaan. Meilläkin tuollainen vajaa rullallinen jäljellä jos tarvetta. Isomman tytön huone tapetoitiin uudella turkoosilla sugar tree tapetilla, kun neiti 7v sen itselleen valitsi. Muuten meillä melko moderni sisustus mutta haluamme että lasten huoneet on lasten mieleen.
Mukavia sisustushetkiä ja joulun odotusta!

Mekin päädyttiin sitten keltaiseen kun tosiaan sitä tyttö toivoi ja muut ei kelvanneet 🙂 Toivottavasti tulee ihana!! 🙂

Hei Anna!

Ihanaa kun kerkeät välillä kirjoitella, mulla on ollu jotenki hirmu ikävä näitä sun postauksia!

Oikeen hyvää joulua sulle ja sun rakkaille! 🙂 <3

Ooh tuo majvillan. ”Aikuisten” kokoelmankin oli upea, kiitos vinkistä!

Joo mä katoin kans ja niin ihastuin niihin puuvillatapetteihin (Sweet cotton) *sydänsilmähymiö*! Ollaan vaan ihan p.a. ;(((

Kommentit on suljettu.