Kategoriat
Yleinen

Oulun joulua

SAMSUNG CSC

 

Me kotiuduttiin juuri viikon vietosta Oulussa. Oltiin siellä kaikki joulunpyhät! Oli ihanaa olla mun vanhempien luona joulua muutaman vuoden tauon jälkeen. Kirjoittaminen on jäänyt vähälle kun tuntuu että kaipasin taukoa vähän kaikesta. Koirat jäi hoitoon miehen vanhemmille ja päästiin sen ansiosta reissuun lentokoneella. Pohjoisessa oli parasta myös ehkä se, että mies joutui etäisyyden vuoksi pakkolomalle raksasta. Yritin itsekin olla ajattelematta työmaata liikaa ja loman aikana tuli tilattua ainoastaan yksi tapetti. Ajattelin nyt laittaa joulun tunnelmat kuvina, sen kummempia selittämättä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Jouluvirsien lisäksi kamera lauloi. Oon ihan hurahtanut valokuvaukseen uuden kameran myötä ja siitä on kuoriutunut mulle rakas harrastus. Kuvista huomaa myös että mun itselleni tilaama neuletakki seikkailee joka asussa eli tukkatyylin ja aluspaitojen vaihtuessa päivien kuluessa. Onneksi tilasin, sillä miehen heitto siitä, että tänä vuonna ei lahjoja tarvita kun on talo tulossa piti kutinsa. Onneksi paketeerasin itselleni yhden paketin niin en jäänyt ilman!

Postauksen kuvat: Samsung NX30

Hiusten leikkaus ja uusi väri: Heidi.S / Flow Hair

SAMSUNG CSC

 

Miten teidän pyhät sujui? Eihän tässä ehdi kuin täyttää jääkaapin ja Uusi Vuosi on täällä ja taas juhlitaan! Nakit silmille, eiku lautaselle, vai miten se meni?!

17 vastausta aiheeseen “Oulun joulua”

Kiitos ihana Sanna! Onnittelut vielä sun huimasta muodonmuutoksesta tätä kautta! Oon seurannut sitä Instagramista ja oot kyllä huikea mimmi!

Oikein ihanaa uutta vuotta myös sulle!

Sä oot kyllä ehdottomasti ollut yksi suurin inspiraatio ja motivaation lähde! 🙂 Melkein voisi mainita sun blogin yhdeksi vaikuttavammaksi PT:ksi. 😉

Hei, voi kun joulunne ihana tunnelma välittyy kuvista. Kaunista.
Saako olla utelias ja kysyä, mistä olet hankkinut ja minkä merkkinen on tuo musta yläosa/toppi, jossa leveä ”vyö” vyötäröllä? Kropalleni kuulemma sopisi tuon malliset topit, mutta en ole löytänyt.
Joskus 1-2 vuotta sitten joihinkin juhliin olit lähdössä ylläsi lyhyt, laskeutuva, ohut nahkajakku. Mistä sellaisen olit hankkinut?
Oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja kaikkea hyvää tulevana vuonna.

Mulla on siinä ihan normaalin paidan päällä leveä nahkavyö. Ja paita on Tokmannilta! 😀 Se nahkajakku on sellainen, että sen selkä oli pitsiä ja edessä sellaiset pitkät lipareet. Se on Zarasta. Ostin sen vuosi sitten marraskuussa Indiedays Inspiration blog awardseihin ja se oli mulla siellä 🙂

Kiitos viestistä ja ihanaa uutta vuotta!

Tosi kiva postaus, eikä yhtään haitannut vaikka oli pelkkiä kuvia – päinvastoin, joulun tunnelma välttyi kauniisti.:)
Pian saisi tosiaan niitä uudenvuoden lupauksiakin tosissaan pohtia.:))

Mä oon niin projekti-ihminen et tekis mieli tehdä lupauksia ja kirjoittaa niistä kyllä! 😉

Kauniita kuvia ja ihanasti välittyy jouluinen tunnelma. Onko sun vanhemmilla tuollainen suloinen cavalier-pentu? Itselläni on viisivuotias cavalier ja on kyllä kerrassaan ihana rotu. Mun joulu sujui herkutellen ja nyt pitäisi taas laskeutua arkeen myös syömisten suhteen.

Hei! Oletko vielä sillä fitfarmin (??) dieetillä jonka aloitit? Onko kehoon liittyviä suunnitelmia perinteisesti 1.1. alkaen? 😉 Täällä nimittäin alkaa jälleen kerran kehon kiinteytys prosessi 😀 Ja siksi olisi tosi inspiroivaa lukea aiheesta myös täällä, sinä vain osaat kirjoittaa niin aidosti toisin kuin moni muu… Olet todella aito ja ihana bloggaaja, toivottavasti kirjoitusinto palaa!

Katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Menen nyt maltillisemmin kun dieettaaminen ei onnistunut. Kirjoittelen kyllä aiheesta vielä!

Voi kun ihania kuvia <3
Joulunne vaikutti olleen oikein ihana ja lämminhenkinen <3
Juuri joku päivä mieteinkin miten kaipaan Annan postausta, hih 😀 no paripäivää vähän jälkijunassa taidan taas muutenkin lukea 😀 Joskus tauko on tarpeen ja tekee hyvää… Tuo raksastakin irroittautuminen vaatii just sen maisemanvaihdoksen, i know! 😉
Ihanaa vuodenvaihdetta teille <3

Mä yritän saada nyt pari postausta ulos! Jotenkin sekin kauhea työ :DDD Ihanaa uutta vuotta! <3

Ihania kuvia joista oikein leviää lämmin tunnelma. Voi kun joskus olisi omassakin perheessä samanlaista:) Cavalier on ihana, mullakin ollut joskus hetken aikaa ja ihan ykkösrotu noista pienistä koiraroduista:)

Täällä joulu meni (ja edelleen) sairastellessa, tosi tylsää kun ei oikein mitään jaksa tehdä ja mieli maassa. Kävin sentään törsääämässä ja ostamassa itselleni tabletin josko siitä vähän parempi fiilis. Lumet sulaneet ja lastenkin puolesta harmittaa kun ei pääse hiihtämään eikä luistelemaan…toki oma kuntokin huono:/

Ihanaa uutta vuotta Anna sulle! Elämä on niin lyhyt (tuossa sen huomaa kun lapset kasvaa) että kannattaa nauttia jokaisesta hetkestä!

Toivottavasti voit jo paremmin <3 Mekin ollaan koko sakki ihan sika kipeitä, puuh! :/

Ihanaa uutta vuotta Iiris!! <3

Kommentit on suljettu.