Kategoriat
Lifestyle

Hyvää uutta vuotta 2019!

Tervehdys vuodelle 2019!

Meillä vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä perheen kesken. Tein kaikkia niitä tarjottavia mitä aioinkin ja päivä meni oikein mukavasti. Käytiin ulkona katsomassa ilotulituksia ja valvottiin vähän yli puolen yön. Tänään saatiin lähisukulaisia vieraaksi ja kilisteltiin vielä uudelle vuodelle. Mitään suurta juhlaa meillä ei siis ollut mutta toisaalta ei tämäkään ollut hullumpaa kun saimme viettää rauhallista aikaa yhdessä ja hoitaa kotona koiria, joita raketit pelottivat. Etenkin meidän Anttonia pelottaa uusi vuosi jo päivää paria aikaisemmin kun jostain kuuluu ensimmäinen papattien poksaus ja siihen asti, että viimeiset uudenvuodenpäivän raketit ovat ammuttu. Taas niitä nimittäin kuului täällä kaupungissa vielä ihan tänään päivällä vaikka virallinen aikaraja oli ohi jo yöllä kahdelta. Antton on todella säikky ja joka uusi vuosi on sama juttu, että häntä saada rauhoitella ja rapsutella. Tärkeintä Anttonille on, että vieressä on joku joka hoitaa ja silittää. Ulkoilu yritetään hoitaa aikaisin illalla ja sitten seuraavan kerran aikaisin aamulla pikaisesti. Hän ei millään lähtisi vapaaehtoisesti ulos vaikka pissatauko olisi miten pitkä, sillä Antton tosiaan säikkyy kovasti rakettien ääntä. Onneksi se on taas vuodeksi ohi!

Kevät saa tulla

Vaikka nyt ollaan vasta tammikuun alussa niin musta tuntuu siltä, että vuodenaika taittuu pian kevääseen. Se johtuu ehkä juuri tänään vallinneesta lauhasta säästä ja ajatus unohtuu paukkupakkasten tultua mutta toisaalta päiväthän pitenevät taas. Vauva syntyy huhtikuun lopussa tai toukokuun alussa ja oikeastaan siihenkään ei ole enää pitkästi aikaa. Kevät menee minusta aina syksyä paljon nopeammin ja se on lisääntyvän valon vuoksi ihanaa aikaa. Olen ihan valmis siihen, että mennään kevättä kohti ja maaliskuussa saa kaivaa jo tennarit jalkaan. En oikeasti malta odottaa!

Mulla on vuodesta 2019 hyvä kutina. En tiedä miksi tuntuu siltä, että 2018 ei ollut vuosistani parhaimpia vaikka mitään kamalaa ei tapahtunut. Blogissa saa ehkä sellaisen kuvan, että meillä oli pelkkää matkailua ja hauskuutta mutta se on vain pieni osuus siitä arjen paletista, joka on ollut aika raskas. Toivottavasti tämä alkanut vuosi on meille hyvä!

Ihanaa uutta vuotta myös jokaiselle teistä! <3

4 vastausta aiheeseen “Hyvää uutta vuotta 2019!”

Hei. Hyvää uutta vuotta! ? Voitko avata mitkä teki vuodesta hyvän ja mitkä asiat ei niinkään?

Hei ja ihanaa uutta vuotta myös! Ihania juttuja oli tietysti tuo, että sain juhlia kandiksi valmistumista ja tehdä gradua. Suurin onni oli varmasti alkanut raskaus ja kaikki perheenä tehdyt reissut. Raskaimpia juttuja oli varmaan lasten terveyteen ja tukemiseen liittyvät jutut. Niissä riitti puuhaa menneenä vuonna ja toki se, että meillä oli nyt kaksi koululaista sai arkeen enemmän hommaa läksyjen, harrastusten ym. kanssa. Kaikesta selvittiin mutta tosiaan työnteko, opiskelu ja kolmen lapsen kombo ei ollut helpoimpia kun me molemmat vanhemmat tehtiin paljon opintoja viime vuonna kaiken päälle. Toivottavasti ne helpottavat nyt kun jaksettiin viime vuosi painaa 😀

Hei ! Onnittelut maisterin papereista ja tulevasta vauvasta ,sekä hyvää uutta vuotta 2019.

Vielä ei ole maisterin paperit täällä mutta toivottavasti pian 😀 Kiitos vauvaonnitteluista ja ihanaa uutta vuotta myös!

Kommentit on suljettu.