Kategoriat
Yleinen

Kalaonnea ja valmista simaa

SAMSUNG CSC

Mökillä ollaan ja ihanaahan täällä on. Järvestä nousi haukea ja ahventa ja kaupasta löytyi skånelaisia uusia perunoita ja lohta. Mökki lämpeni parissa päivässä ja nyt täällä on ihana lämpö tuvassa. Eilen illalla saunottiin ja tänään on edessä uusintakierros. Yllättävän monella muullakin mökillä näkyy ihmisiä mikä taitaa olla hyvän sään ansiota. Viime vuonna oltiin vappua kaupungissa niin tämä on mukavaa vaihtelua.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ostettiin erilaisia siemeniä ja niitä ollaan istutettu kesää varten. Tilliä, persiljaa, salaattia ja kesäkukkia. Lankomies on tehnyt puuhommia joita tontilla kaatuneista puista on tullut ja äitini leipoi mansikkapiirakkaa. Mun tekemää simaa nautittiin jo ensimmäisenä valmistuneista pulloista. Hyvää tuli!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Huomenna suunnataan mun veljeni luokse Espooseen vappulounaalle ja siitä sitten kotia kohti.  Kurkkaathan vielä Malja uudelle ystävyydelle postaukseen jos kaipaat vappuusi drinkkivinkkiä kuohuvasta. Oikein ihanaa työväen juhlaa kaikille: mökille, maalle tai kaupunkiin! Kertokaahan mitä olette tehneet ja mitä on vielä ohjelmassa?

SAMSUNG CSC

2 vastausta aiheeseen “Kalaonnea ja valmista simaa”

Ihanat maisemat ja herkullisen näköiset kalat!? Toivottavasti teillä oli mukava vappu mökillä ja perheen parissa. Täällä vappua vietettiin veneen keväthommien parissa, ei olisi voinut parempia ilmoja pyytää ⛵?

Kommentit on suljettu.