Kategoriat
Ura

Kandin arvosanat tuli

Kotona ollaan <3 Meillä oli ihana reissu mutta kotiintulo on yhtälailla ihanaa. On mahtavaa päästä omaan sänkyyn ja keitellä kahvia kotikeittiössä, muistellen mitä kaikkea reissussa nähtiin. Kirjoitan vielä reissusta jonkun postauksen, mutta nyt haluan nauttia hetkestä täällä. Meillä on muutenkin rytmi ihan sekaisin ja sen vuoksi päivät ovat olleet pitkiä. Lapset heräävät aamulla 3.30 ja kukkuvat koko yön, nukahtaen sitten ihan liian aikaisin yöunille. Rytmiä on ollut vaikea kääntää kolmen kanssa kun aina joku nukahtaa väärän aikaan, että päästäisi oikeampaan aikaan unille mutta eiköhän tämä tästä.

Huomasin weboodista, että kandidaatintutkielman opintopisteet ja arvosanat olivat tulleet. Sain työstä kolmosen (=hyvä) ja se on nyt tosiaan hyväksytysti läpi. Toivoin itse nelosta (=kiitettävä) työstä mutta tuohon nyt ei voi enää vaikuttaa. En ole vielä saanut arvointilomaketta, että mikä työssä oli hyvää, mitä kehitettävää siinä oli jne. Ehkä tarkempi arviointi sitten avaa tuota ja osaan tehdä gradun paremmin 🙂 Tärkeintä on kuitenkin, että työ on tehty ja pääsen jatkamaan maisteriopintoja.

Olen kovasti suunnitellut syksyä ja tehnyt hopsia loppuopinnoille. Tein nyt päätöksen, että en lähde ainakaan vielä talvilukukaudeksi Wieniin, mikä olisi alkanut jo lokakuussa. Saan tehtyä Suomessa meidän syyslukukauden aikana lähes kaikki pakolliset kurssit loppuun maisteriopinnoista, joten lähtö olisi sitten helmikuussa. Silloin Wienissä alkaa kesälukukausi, mikä kestää sinne kesäkuun loppuun saakka. Kiitos kaikille opiskelijavaihtoon kommentoineille postauksessa Opiskelijavaihtoon Itävaltaan. Sain kommenteista paljon innostusta hoitaa asiaa eteenpäin ja kyllä se vaihtoon lähtö on nyt suunnitelmissa ihan tosissaan 🙂

Pääsikö joku opiskelemaan ensi syksynä? Korkeakoulujen opiskelijavalintojen tulokset ovat varmaan jo kaikille tulleet? Toivottavasti moni hakenut sai iloisia uutisia 🙂

Minä olen pää pilvissä opintojen suhteen. Tuntuu tosi hyvältä, että kaikki loksahtaa kohdilleen ja on edennyt niin hyvin. Siskonihan tekee post-doc tutkimusta Stanfordissa (lääketieteen ala) ja hänen kanssaan keskustelu vahvisti varovaisia toiveitani jatko-opinnoista. Juteltiin pitkään siitä miten hänen polkunsa meni ja sisko antoi hyviä neuvoja minulle. Nyt kuitenkin pienin askelin ensin maisteriksi. Sitten voi miettiä, että jos gradusta saa hyvän arvosanan, niin voisi hakea jatko-opiskelijaksi.

9 vastausta aiheeseen “Kandin arvosanat tuli”

Hurjasti onnea opintojen etenemisestä!!!
Olen iloinen puolestasi =) ihan mahtia ollut seurata,että pystyy sitä yhdistämään perhe-elämän ja opinnotkin, kun tahtoa riittää.
Vaikka itsellä ihan eri elämäntilanne,ei lapsia ja 20v hoitoalalla riitti ja hyppäsin siitä nykyään niin hulluksi menneestä touhusta pois enkä tod tiedä mitä nyt alkaisin tekemään,kouluun vai jotain muuta duunia etsimään…niin tämä sinun tsemppisi kannustaa itseänikin,kyllä ne asiat järjestyy.
Ihanaa kesää teidän perheelle!!!

Kiitos Aba! Hyvä päätös, jos töissä tympäännytti. Nyt vain pohtimaan mitä seuraavaksi haluat 🙂 Toivottavasti löydät sen! Ihanaa kesää myös sinulle <3

Paljon onnea kandista!!! Mä ihan kieli pitkällä odotan sun vaihtoa. Se on varmasti upea kokemus. Meidänkin perheen haaveena on asua vielä ulkomailla joko opiskellen tai töitä tehden 🙂
Sain juuri toissa päivänä tietää että pääsin tekemään YAMK maisteria. Tutkinto tehdään töiden ohessa joten edessä on varmasti raskas mutta ah niin antoisa aika. En malta odottaa! Mä jo katselin netistä reppuja ja penaaleja 😀
Ihanaa kesää koko teidän poppoolle!

Onneksi olkoon! Hienoa 🙂 Toi on ihan parasta päästä ostamaan kyniä ja kumeja innoissaan. Oon ihan samanlainen aina syksyisin, varsinkin silloin kun opinnot alkoivat.

Kiva kun odotatte jo mitä Wien tuo blogiin. Se on varmasti jännää täälläkin puolella kun tulee uudesta paikasta juttua.

Onnea! Tiedät että tuo kolmonen on perheen keskeltä ihan tasossa. Hyvin suoritettu.

Näyttät kauniilta, raikkaalta. Saanko kysyä mistä nuo farkut?

Hah, niinhän se taitaa olla! 😉 Pitää olla siis tyytyväinen siihen.

Farkut ostin reissussa Walmartista.

Onnea ahkeroinnista ja ihanat vaatteet!! Kyllä se rytmi viikossa tasoittuu. Herättiin joulukuun reissun jälkeen 3 vuotiaan kanssa keittämään puuroa 4 aikaan, katottiin piirrettyjä ja 7.00 taas nukkumaan ?
Näytät niin säteilevältä ja onnelliselta!
Ihanaa kesää!

Kiitos kivasta kommentista 🙂 Kyllä tämä rytmi tosiaan pikkuhiljaa. Tänään herättiin viideltä eli vähitellen siirtyy pidempään. Jospa huomenna vasta seiskalta jne.

Ihanaa kesää sulle takaisin! Me lähdetään nyt piipahtamaan mökillä pihahommissa.

Mahtavaa jos/kun lähdet vaihtoon, harvemmin ihmiset katuvat tehtyjä kuin tekemättömiä asioita!

Kommentit on suljettu.