Kategoriat
Kauneus

Lastenvaatteiden SS19 on jo myynnissä

Välikausivaatteet ovat jo tulleet kauppoihin

Huomasin tällä viikolla, että monen lastenvaatemerkin ensimmäinen erä kevätkauden (spring-summer) vaatteita tuli myyntiin. Tarkoituksenani ei ollut rynnätä kauppohin tai jonottaa droppeja netissä mutta tilaisuuden sattuessa kohdalle tilasin kyllä muutaman vaatteen ensipäivien hypetyksen laannuttua. Samoin mukaan löytyi takki ja haalari kahdelle nuoremmalle, kun kävimme Itiksessä viikonlopun asioilla. Name It liikkeeseen oli tullut tiistaina uudet kuosit kevään softshell takkeja ja haalareita. Harvemmin käydään enää liikkeessä sovittamassa ja ostamassa mutta nyt kun tilaisuus tarjoutui niin saatiin kerralla sopivat koot. Meidän pitkä 4-vuotias, joka käyttää Reiman 122cm talvihaalaria mahtui onneksi suurimpaan haalarikokoon, joka on 116cm ja näin saimme vielä yksiosaisen asun. Name Itin mallit ovat pitkiä ja tässä jäi vielä niska-haaramittaan kasvuvaraa vaikka monessa muussa merkissä sama koko on jo pieni.

Pojan haalari on kuosiltaan Leaf (Black) ja tytön takki on Romantic Flower (Dark Sapphire).

Vaihto samaan mutta toisenlaiseen

Ihan nappiin ostokset eivät sovittamisesta huolimatta menneet eli huomasin jo kaupoilla, että tytön takin kohdistus ei ollut hyvä mutta siinä kiireessä mies sai vakuutettua että se on ihan hyvä. Kotona sovitettiin vielä kerran ja olihan se hölmön näköinen nuorella tytöllä, että ruusut olivat symmetrisesti tuossa edessä. Sen verran huono se oli, että heti seuraavana päivänä kävin vaihtamassa takin toiseen saman kokoiseen. Tässä alla kuva vaihdetusta takista, mitä itse olette mieltä?

Tämä (takki) kävi kääntymässä liian symmetrisen kohdistuksen vuoksi.

Kuukauden tai kahden päästä käyttöön

Onneksi liikkeessä oli vielä toinen kappale samaa kokoa ja sain vaihdettua takin. Tässä vaihdetussa on paljon kauniimpi kohdistus ja nyt olemme oikein tyytyväisiä. Meillä on ennestään jo pari pinkkiä ja liilaa pipoa niin nekin sopivat näihin ja pojalla taas on tallessa mustia välikausihanskoja ja pipoja niin ne käyvät haalariin vaikka siihen sopisi ihanasti myös vihreät asusteet. Lumisesta talvesta on yllättävän lyhyt matka kevääseen täällä Helsingin korkeuksilla ja usein toppavaatteesta saa keventää jo maaliskuun aikana eli kuukauden tai viimeistään kahden kuluttua. Suloiset kuosit on kyllä tämän kevään vaatteissa.