Kategoriat
Matkustus Yleinen

Lomalla kaikesta kuluttavasta

SAMSUNG CSC

Meidän loma lähenee loppuaan ja huomenna on viimeinen päivä täällä. Kone lähtee illalla vasta 20.20 joten ehditään nauttia päivästä kuuteen saakka täällä. Onneksi saatiin late check-out järjestettyä niin meillä on huone sinne k.18 saakka. Ajateltiin olla päivä rannalla ja altaalla ja tulla sitten suihkuun tänne vasta pari tuntia ennen lähtöä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Olen niin onnellinen tästä reissusta ja kaikesta mitä ollaan koettu täällä. Mulla on niin upea perhe ja meillä on ollut ihan älyttömän hauskaa yhdessä. Lapset nauttivat auringosta ja uimisesta ja me vanhemmat myös toisista. Lomalla ei mene aikaa mihinkään kuluttavaan mitä meidän arjessa on. Ei tarvitse miettiä onko joku terapiapäivä, lääkärikäynti, hopsi tai mitä tekemättömiä töitä olisi. Kaikki arjen huolet ovat loistaneet poissaolollaan ja suurimpia kysymyksiä on ollaanko poolilla vai biitsillä. Sellaista kaipaa tosiaan välillä, että jaksaa arkea jossa on ihan itsessään jo tekemistä.
SAMSUNG CSC

Kuvissa yksi asu yhdeltä illalta viime viikolla. En ole laittautunut vaatteiden puolesta täällä mitenkään fiiniksi, sillä huomasin että eipä mulla ole mitään kovin hienoja asuja mukana. Nanson haalaria olen kyllä käyttänyt ja siitä on muutama kuvakin tulossa. Lettikampaus on tehty Linnean pinneillä kun omat jäi kaikki kotiin 🙂

Suomessakin on tainnut olla hyvät säät ja helle kun olemme olleet poissa? Toivottavasti niitä riittää vielä heinäkuun loppuun saakka.

SAMSUNG CSC

8 vastausta aiheeseen “Lomalla kaikesta kuluttavasta”

Moikka! Ihanaa kun teillä on ollut onnistunut reissu! Sä kun olet niin montaa kertaa käynyt Italiassa, niin haluatko vinkata paikkaa missä kannattais ehdottomasti käydä? Me mennään 2kk päästä Italiaan ja ajetaan autolla Milanosta läntistä puolta pitkin alas Sisiliaan. Sattuiskohan siihen matkan varrelle jotakin paikkaa mitä haluaisit vinkata? Suuria kaupunkeja ei kannata neuvoja, koska niissä vierailimme viime reissun aikana. Nyt on tarkoitus käydä pienissä kylissä ja nähdä luontoa 🙂 kiitos jos jaksat vastata!

Bracciano-järvi ennen Roomaa on kyllä ihana <3 Sitä suosittelen esimerkiksi yöpymispaikaksi jos ottaa hotellin järven rannalta. Se on kuin pala taivasta hikisen reissun välissä.

Moi!
Vaikuttaa mahtavalta reissulta! Mekin lomailtiin perheen kanssa Kreetalla muutama viikko sitten ja kyllä se vaan on kivaa ja rentouttavaa.

Kelit Suomessa: ainakin meillä on satanut 4pv putkeen! Että hyvä ajankohta reissullanne. Lapissa on tainnut olla hellettä.

Hyvää kotimatkaa!

Mukava kuulla, että teilläkin on ollut hyvä reissu! Me ei oo muutamana vuonna käyty kesällä missään niin oli kyllä taas ihanaa. Kotiinkin päästiin turvallisesti 🙂

Eikö yhtään hirvitä kertoa blogissa reissusta? Mun selkärankaan on niin tiukasti tarttunut ajatus siitä että somessa ei kannata kertoa milloin talo on tyhjillään ja siksi tätä mietin. Sulla on kuitenkin niin huikea määrä seuraajia, että varmaan mukaan mahtuu muutama epärehellinenkin tapaus. Talo, sen sijainti ja kaikki on täällä esitelty niin tarkkaan että voisi vain kävellä sisään ja poimia nopeasti arvokkaimmat esineet mukaansa, kun kerrot nii tarkasti kotiinlähtöajat ja kaikki! 😮 Olen monesti tätä miettinyt kun niin moni bloggaaja matkustaa…

Meillä oli sellainen onni, että mun sisko oli töissä Helsingissä ja meillä perheineen talonvahtina samalla kun me oltiin reissussa! Kätevää eikä tarvinut olla huolissaan 🙂 Samoin nykyään on olemassa aika hyvät hälytysjärjestelmät murtojen varalle ja tässä naapurustossa taitaa kaikilla olla omansa. Ehkä myös muilla bloggaajilla on jotain taustoja jonka vuoksi ovat uskaltaneet kertoa matkustavansa? Sitä ei vaan välttämättä tule blogissa mainostettua.

Kommentit on suljettu.