Kategoriat
Yleinen

Lomaterveiset

SAMSUNG CSC

Heja! Hengissä ollaan ja hyvinvoivana. Loma on ollut ihana ja Kanarian saaret oikein sopiva kohde perhelomalle. Lanzarote on kaunis, upea vulkaaninen saari jonka tulivuoret tuovat postikorttimaisemat jokaiseen suuntaan mihin katsoo. Ilma on lämmin muttei helteinen, kuitenkin ihan kesä verrattuna Suomen säihin. Ollaan nautittu kovasti!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Päivisin ollaan oleskeltu poolilla, käyty ostoksilla tai retkillä. Pääosin ollaan syöty hotellilla, sillä otettiin all inclusive loma ja iltaisin ollaan nautiskeltu täällä esitetystä ohjelmasta johon kuuluu pellet, Bamse-nallet ja kumppanit. Lapset ovat aivan innoissaan niistä ja se on mulle tärkeintä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Meidän hotelli sijaitsee Playa Blancalla joka on nimensä mukaisesti kaunis valkohiekkainen ranta. Sen lisäksi ollaan käyty tutustumassa Puerto del Carmeniin sekä Teguisen kylään jossa käytiin sunnuntaimarkkinoilla.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Hotellin wifi ei kata mitenkään meidän asunnolle, mikä on toisaalta ollut ehkä ihan hyvä. Nyt tulin varta vasten vastaanottoon istumaan, jotta saan ladattua muutaman lomakuvan tänne. Loma on aina ihanaa, mutta ikävä jo omiin juttuihin, blogeihin ja yllättävintä ehkä, ikävä miestä josta ajattelin kaipaavani vähintään viikon lomaa 😉 Näin se välimatka tekee ihmeitä <3

Noh, kaksi yötä kotiin ja otetaan kaikki irti vielä illoista ja päivien lämmöstä. Toivottavasti olette vielä siellä!

SAMSUNG CSC

2 vastausta aiheeseen “Lomaterveiset”

Tarkeneeko altaissa uida?itse koin sen isona miinuksena talviaikaan ettei kaikissa altaissa ollut lämmitettyä vettä ja vesipuistossa suorastaan jäätyi,tämä kanarialla..
Lanzarotella ollaan käyty kerran,siitäkin jäi vähän huono fiilis kun huone kuhisi torakoita..
Ykköseksi kallistuu kyllä aurinkovarma Thaimaa..

Osaa altaista ei ollut mun mielestä lämmitetty, mutta tuo pääallas ja sen vieressä oleva lastenallas oli lämmitetty. Ei mitenkään hirmu lämpimäksi niin en itse käynyt kuin kerran uimassa 😀 Lapset ui kuitenkin joka päivä eli ei ne nyt kovin kylmiä ollut. Torakoita meillä ei onneksi ollut 🙂

Kommentit on suljettu.