Kategoriat
Yleinen

Maanantain mietteitä

 

Hiukan odotettu päivä

Jee jee, ETK tutkintotodistuspyyntö laitettu! Maisterintutkintoon jäi tähän mennessä suoritetuista 74 noppaa eli sieltäkään ei puutu ihan hirmuisesti kun gradu on jo itsessään 40 opintopistettä (maisterintutkinto 120 op) eli toivossa on hyvä elää, että minä saan vielä koko tutkinnon ulos ennen eläkeikää.

Meidän viikonloppu meni ihan hirmuista kyytiä ja käytän nyt röyhkeästi perjantailta vielä pari kuvaa sillä ne ovat viikkonlopun parasta antia. Lauantaina kävin myös töissä, sillä Easton Helsinki on nyt avattu. Käykää ihmeessä tutustumassa uuteen K-citymarket Eastoniin ja liikkeisiin mitä keskuksessa on.

Kummipoika <3

Sunnuntai oli meille tärkeä päivä, sillä meistä tuli miehen kanssa kummeja ihanalle pienelle pojalle. Mieheni sisko sai esikoisensa ja me saatiin kunnia olla kummeja ja näitä juhlia juhlittiin viikonloppuna. Paikkana oli kaunis Kallion kirkko, missä meidänkin nuorimmainen kastettiin kolme vuotta sitten. Juhlat olivat lämminhenkiset ja tarjoilut ihan viimeisen päälle. Oli ihana nähdä sukulaisia myös, joita ei oltu nähty vähään aikaan.

Olen aika väsynyt edelleen viikonlopusta ja kouluhommat painaa päälle. Mietin myös kokoajan, että pitäisi päivittää CV (kymmenen vuoden takaa) ja alkaa hakemaan oman alan töitä kun työtilanne on yhtä varma ensi vuodelle kuin luminen joulu Etelä-Suomessa. Ilman CV:tä on ihan turha haaveilla töistä, sillä kukaan ei tule kotoa hakemaan mutta tämä kuuluu ehdottomasti samaan kastiin veroilmoituksen kanssa. Teen sitten kun on pakko! Mitään vinkkejä selkärankan löytämiseen?

5 vastausta aiheeseen “Maanantain mietteitä”

Heippa, päädyin nyt kommentoimaan tähän kun en löytänyt täältä suoraa sähköpostiosoitettasi. En pahastu jos tämä kommentti poistetaan. 🙂 Kirjoitin blogissani nettikiusaamisesta ja mainitsin sinun keväisen tapauksesi, kun se kuvasi ilmiötä mielestäni niin hyvin. Meinasin linkata tänne aihetta käsitelleisiin kirjoituksiin, mutta huomasin että olet ilmeisesti poistanut/piilottanut vanhempia kirjoituksia. Ilmoittele siis jos kirjoituksessani on jotain, mitä et haluaisi sieltä löytyvän. 🙂

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta/bloggaajat-nettikiusaaminen/

Ei haittaa vaikka tänne kommentoit! S-posti löytyy tuosta profiilin alta ja on toobigtobeme (at) gmail.com mutta saa tännekin laittaa. Postaukset eivät näy nyt toistaiseki kun odotan siirtoa uudelle alustalle mutta ovat kaikki tallessa eikä poistettu 🙂 Hyvä juttu nettikiusaamisesta! Se on kyllä kurja ilmiö 🙁

Ah, jotenkin pääsi lipsahtamaan silmistä tuo sähköpostiosoite. 🙂 Kiva kuulla että tykkäsit kirjoituksesta! Itse olen saanut (ainakin vielä) olla pitkälti rauhassa, mutta tekee jo pahaa seurata vierestä niin oli pakko avautua.

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta/

Kommentit on suljettu.