Kategoriat
Yleinen

Blogi löysi uuden kodin Anna.fi sivustolta

Ihanaa viikonloppua! Kerrankin vähän rauhallisempi viikonloppu tiedossa, kun tosiaan viime viikonloppu meni niin tukka putkella. Viikkoon kuului tällä kertaa tavallista parempia uutisia, kuten mun Instagram seuraajat varmaan jo tietävät.

Solmin nimittäin uuden yhteistyösopimuksen Otavamedian kanssa ja
Too big to be me siirtyy Anna.fi sivustolle joulukuussa <3

Infoan toki tästä sitten lähempänä tarkemmin kun tiedän päivämäärän ja sitten somekanavissa kun saadaan blogi uudella saitilla auki. Nyt kuitenkin kirjoitan täällä vielä kuukauden verran tavalliseen tapaan. Olo on todella innostunut ja lähden avoimin mielin Annaan. Otavamedia oli mun ykköstoive, joten on ihan mahtava päästä tiimiin mukaan. Annassa on tällä hetkellä 11 bloggaajaa ja olen nyt kahdestoista ja koko porukka on aktiivisia bloggaamisen ammattilaisia kuten Xenia’s Day, Sara Parikka, Glitz & Glam, Jenni Ukkonen ja Endorfiinikoukussa Elina, joista viimeisin on mulle ennestään tuttu kun hän bloggasi täällä Fittarissa aiemmin. On siis mukava päästä kivaan seuraan mahtavien tyyppien keskelle. Osoitteeksikin tulee hauskasti anna.fi/toobigtobeme.

Hyvillä mielin siis viikonloppuun. Ehkä mun ei tarvitsekaan mennä leipäjonoon tai alkaa pettuleivän tekoon niin kuin hetken jo panikoin 😉

12 vastausta aiheeseen “Blogi löysi uuden kodin Anna.fi sivustolta”

Onnea ihan mielettömästi!! Näin ne asiat aina järjestyy. Ammattilaisille löytyy aina työtä! Jatkan innolla uusissa tuulissa mukana.
-Eve

Voi, oon niiiiin iloinen sun puolesta! Oon ollu jo useamman vuoden sun vakilukija, ihanaa kuulla, että blogi jatkuu, uudet tuulet puhaltavat! <3
Kaikkea hyvää sinulle ja koko perheellesi, toivottelee Helena

P.S. Tervetuloa kurkkaamaan perheblogiamme, muutimme syksyllä työn puolesta Espanjan San Javieriin. Päätimme aloittaa blogin arjestamme täällä uuden kulttuurin keskellä…
https://pesostenmatkassa.blogspot.com

Onnea uudesta blogikodista, varmasti parempi paikka blogillesi 🙂

Todella mahtavaa, että uusi blogikoti löytyi ❤️. Oon iloinen puolestasi ja vähän omastakin, sillä saanhan jatkaa mukavan blogisi lukemista jatkossakin ?. Blogiasi oon seurannut ihan alusta asti ja suunnileen samoihin aikoihin taisimme kirjoittamisen aloitella , tosin minä kirjoittelen enempi omaksi ilokseni.

Tsemppiä marraskuuhun!

Hienoa ja onnea!

”Ehkä mun ei tarvitsekaan mennä leipäjonoon tai alkaa pettuleivän tekoon niin kuin hetken jo panikoin ;)”

Kun tuota postauksesi yläkuvaa katsoo niin en usko että ihan vielä leipäjonoon on tarvetta.
-Emmi-

No samaa mietin! Tästä ehdottomasti iso miinus. Vaikka olisi vitsillä heitetty, niin silti…

Onnea kuitenkin uudesta blogi-kodista! Tulen seuraamaan sinun kirjoituksiasi Annan sivuilla, toivottavasti me uskolliset lukijasi saamme muutakin luettavaa kuin yhteistyö-jutut.

Jokaisella meistä on omat huolemme taloudesta. Anteeksi, että pahoitin sanavalinnoilla mielenne.

Kommentit on suljettu.