Kategoriat
Lifestyle Perhe & suhteet

Matka rakkauden kaupunkiin -Poriin

Miehen serkkupoika menee naimisiin

Vaikka en olekaan itse tänään pääkuvasta huolimatta morsian, tulee omat häämuistot mieleen kun saimme kutsun hääjuhliin. Kyseessä on mieheni serkun häät ja kun he ovat meille sukua niin monet vieraistakin ovat tuttuja. Häät ovat tänään kauniissa Keski-Porin kirkossa ja jatkot ovat samassa kaupungissa, joten starttaamme auton tuossa tunteroisen kuluttua kohti Satakuntaa. Hauskaa, että löysin blogistani kuvan kirkosta vuodelta 2013.

Porilla on meille aina erityispaikka sydämessä

Sen lisäksi, että Porissa asuu meidän sukulaisia kuten miehen isovanhemmat, täti, serkkuja ja lasten pikkuserkkuja tuli kaupungista meille tärkeä vuonna 2004, jolloin tapasimme ensimmäistä kertaa Pori Jazzin yössä. Siitä lähti meidän tutustuminen ja yhteinen matka, jota on kuljettu nyt 14 vuotta. Onkin ihan mahtavaa palata tänään Poriin juhlimaan sukulaisen häitä ja rakkauden juhlaa. Juhlat ovat tarkoitettu aikuisille, joten meille tulee tänään mummi hoitamaan lapsia ja pääsemme miehen kanssa kahdestaan juhlimaan. Aiomme ajaa yöllä takaisin Helsinkiin, joten edessä on vielä pitkä päivä.

Nyt menen jatkamaan laittautumista. Ihanaa lauantaita kaikille! Päivittelen reissusta instagram storiesia / @annaliljeroos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *