Kategoriat
Matkustus

Mökkikautta odottaen

Vapusta alkaa usein mökkeily

Me ollaan käyty usein mökillä ensimmäisiä kertoja talven jälkeen tuossa vapun tienoilla kun lumet on suunnilleen sulaneet. Nyt tänä vuonna ei olla menossa vielä mökille vaan ollaan ihan kotosalla mutta varmasti toukokuun aikana suunnataan luonnon helmaan joku viikonloppu.

Kävimme katsomassa taas muutamia mökkitontteja kuten tätä kuvien paikkaa. Tontti oli kivasti harjulla, josta oli upeat maisemat mutta paikalla tuuli todella kova ja kylmä puhuri pitkältä järvenselältä, missä taas huomasi sen, että se mikä näyttää kuvissa upealta ei välttämättä ole se oma juttu kuitenkaan. Olisi ihanaa, että paikassa on myös lämpöä.

Tänä vuonna me saadaan käyttää meidän suvun yhteistä mökkiä alkukesä, joten juhlimme siellä juhannusta. Uskoisin, että mökille tulee myös vanhempani ja useita sisaruksiani lapsineen ja juhlimme juhannusta isommalla kokoonpanolla. Toivottavasti järvi ehtii lämpenemään vielä kesäkuun aikana, että tarkenee uimaan. On niin kamala ikävä jo luonnonhelmaan! Niitä tuoksuja, ääniä ja veden läheisyyttä. Onneksi enää ei ole kauaa.