Kategoriat
Lifestyle Matkustus Perhe & suhteet

Sunnuntain omaa aikaa

Lapsimessuille viimeisenä päivänä

Kävin sunnuntaina ihan ex-tempore reissulla Messukeskuksessa Lapsimessuilla ystäväni Annin kanssa. Olin ajatellut, että messuilla voisi käydä mutta unohdin melkein koko messut kunnes sunnuntaina lasten mennessä mummolaan muistin ajatuksen. Ajattelin että voisin käydä messuhulinassa ihan itsekseni katsomassa vaatetarjontaa ja kun sain kaverin mukaan niin se oli menoa.

Messukeskus oli täynnä vielä viimeisenäkin päivänä ja parituntinen meni todella nopeasti. Katseltiin paljon vaateosastoja ja käveltiin läpi myös muu tarjonta. Reissulta tarttui mukaan mm. Vimman vaatteita itselleni ja lapsille ei oikein löytynyt mitään mitä ei muulloin saisi. Yksi itselleni ostamista tuotteista oli tämä Vimman poolokaulusmekko, joka oli mukava löytö. Mekko on melko tiukka ja paljastaa muodot ja muhkut mutta kangas joustaa. Siinä on ihanan pitkä helma ja korkea kaulus. Todella kiva viileään alkukesään ja hintaa oli vain 25 euroa.

Kiitos Annille mahtavasta messuseurasta! Meillä oli team raitapaidat liikenteessä ja hauskaa niin kuin aina. Ensimmäisessä kuvassa on kevään ensimmäiset terassikahvit, jotka nautin toisen ystäväni Jarnan kanssa tuossa joku päivä taaksepäin kun aurinko paistoi niin että siirryttiin pihan puolelle. Tästä se kesä alkaa ja terassikahvit naapurin kanssa.