Kategoriat
Perhe & suhteet

Monna&Sara-ikävä

Kahvilla Monnan uudessa kodissa Saran kanssa

Eilen kahviteltiin pitkästä aikaa meidän tyttötrion kanssa johon kuuluu minä, Monna ja Sara. Viime kerrasta oli taas vierähtänyt aikaa, joten otettiin kahvit Monnan uudessa kodissa, jota ei oltu Saran kanssa vielä nähty. Koti oli aivan ihana ja valoisa, ja Monna oli laittanut pöydän koreaksi.

Teki todella hyvää parantaa maailmaa yhdessä ja jutella rauhassa. Mulla ei ollut tällä reissulla lapsia mukana niin itse sain juoda kahvinkin lämpimänä. Tytöille kuului hyvää ja he olivat kauniina niin kuin aina. Pieni Emmakin oli kasvanut kovasti! Monnan pienempi koira Pimu tykkäsi istua mun sylissä ja minä rapsuttelin sitä mielelläni.

Miten se onkin, että aina nähdessä näitä ystäviä iskee heidän ikävä samantien ja sitä oikein harmittelee miksi välissä ehtii vierähtämään niin paljon aikaa. Jokaisella on ne omat työkuviot ja kodit vähän eri suunnilla toisin kuin ennen, jolloin olen ollut sekä Monnan että Saran kanssa tekemässä töitä saman katon alla. Siitä kuitenkin on aikaa.

Oli joka tapauksessa ihana nähdä ja näiden kanssa juttu jatkuu aina siitä mistä ennenkin. Nyt kuitenkin lupaan olla itsekin aktiivisempi ja vaatia näitä kavereita useammin kahville <3