Kategoriat
Ura

Gradujuna lähti laiturilta

Hyvillä mielin viikonloppuun

Tämä viikko on ollut ihan mahtava! Tiistai oli ainoa päivä kun kärsin migreenistä ja loppupäivät on sujuneet kuin tanssi. Olen saanut enemmän aikaiseksi kuin kahden viimeisen kuukauden aikana (ainakin gradun suhteen) ja siksi on helppo hymyillä. Asiat ovat loksahdelleet kohdilleen ja nyt elämässä tuntuu olevan järkeä. En vain sinnittele päivästä toiseen vaan nautin ajankulusta. Uppoavan laivan sijaan tunnen, että minä sittenkin ohjaan tätä alusta ja sillä on merkitystä siihen miten arki etenee.

En tiedä onko euforia vain muutaman hyvinnukutun yön ansiota vai mistä puhaltaa moiset tuulet. Ehkä se on osallisena, että pääsin aloittamaan graduni kokeellisen osan ja nautin siitä. Huomaan, että gradujuna on nyt tässä ja siitä ei enää hypätä pois. Minä teen nyt tutkielmani sillä tutkimus on jo käynnissä. Tämä on sitä etukäteen pelättyä ja odotettua aikaa, eikä se olekaan sen hullumpaa. Minä kyllä osaan!

Viikon saldona on siis puolikas seminaariesitys (10 sivua 20:stä), rekrytointilomake, suostumuslomake, näytteiden valmistus, monta hyvää löydettyä artikkelia ja pari riviä (kyllä, vain pari) valmista tekstiä itse tutkielmaan. Tällaisia viikkoja lisää, kiitos!

Yksi vastaus aiheeseen “Gradujuna lähti laiturilta”

Sä oot jo hyvässä vauhdissa! Sehän se just monesti on, että sen junan liikkeellelähtö pelottaa (ja siitä syystä sitä omilla jopa tiedostamattomilla toimillaan yrittää lykätä), mutta kun liikkeelle päästään, niin sitten helpottaa. Hieno homma. Tsemppiä! ☺

Kommentit on suljettu.