Kategoriat
Yleinen

Omakotitaloelämää

SAMSUNG CSC

 

Kesä tuli vihdoin! Meillä ainakin on ollut todella lämmin päivä tänään ja eilen. Sunnuntaina kalustettiin kämppää ihan urakalla, kun viime viikolla saapui meille kuormassa kalusteita Oulusta. Meille tuli mun isoäidin perintönä sohva, kaksi kirjahyllyä, yksi lasten sänky, kirjoja ja posliiniastioita. Kalusteiden sijoittaminen paikalleen on vaatinut pohdintaa että mikä sopii minnekin ja mistä vanhoista luovutaan. Sisustaminen on vielä kesken mutta vieraita ollaan kestitty kaaoksesta huolimatta. Lapsilla on tänään kaksi serkkua yökylässä.

20150629_121422

 

Päivä oli niin lämmin, että kun käytiin asioilla niin hankittiin meidän terassille uima-allas. Mulla taas oli missiona löytää syksylle ja talvelle lapsille ulkovaatteet alesta ja onnistuin siinä hyvin Reiman Outletissa, joka on ihan aarreaitta. Toys’R’Us oli siinä vieressä ja siitä haettiin sitten tuollainen lasten allas. Puutarhaletkuun meillä oli kotona vääränlainen liitin joten täyttäminen olikin sitten suht työlästä. Tarvii huomenna varmaan hakea rautakaupasta se liitin, ämpärillä ei oikein jaksanut täyttää kovin korkealle vedenpintaa.

IMG-20150628-WA0007 20150628_151435

Saraa näin eilen kahvilla myöskin ja nyt kun Sara on lomalla niin ajateltiin mennä vierailulle Mäntsälään. Harmittaa että olen siellä ehtinyt käymään niin huonosti. Sara on onneksi käynyt meillä monesti työpäivän jälkeen kun käy täällä töissä. Mäntsälään ajaa todella nopeasti joten kauaa ei matkoihin mene, auton jakaminen puolison kanssa on vaan toinen juttu.

IMG_20150629_184646 IMG_20150629_190330

Kesä tuntuu todella hyvältä ja oon ollut viime aikoina pirteä. En tiedä mikä on erilailla ja miksi mutta nautin siitä, että oon oma itseni. Tällainen fiilis on ollut välillä kadoksissa ja esimerkiksi viisi lasta yhtäaikaa hoidossa olisi ollut ihan kauhistus. Nyt jaksan ja tykkäänkin vielä tästä.

Nyt painun kuitenkin äkkiä unille. Rappaaminen alkoi tänään joten ulkoseiniä rapistellaan työmiesten toimesta aamulla seitsemästä lähtin. Ihanaa viikkoa kaikille!

2 vastausta aiheeseen “Omakotitaloelämää”

Meillä oli menossa huonoksi mennyt matto pois niin heitettiin alle, et ei mene niin helposti rikki tuo kumipohja.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *