Kategoriat
Yleinen

Talon julkisivun väriä valitessa

SAMSUNG CSC

Mun vanhemmat ovat olleet tällä viikolla kaupungissa ja meidän talo on täyttynyt elämästä. Sisaruksiani ja sisarusteni lapsia on ollu kylässä joka päivä. Tämä on juuri niitä asioita mitä rakastan siinä, että rakennettiin. Koskaan aiemmin ei olisi mahduttu viihdyttämään sukulaisia tässä määrin, eikä olisi ollut pihaa missä istuskella. Julkisivujen laitosta huolimatta ollaan nautittu auringosta terassilla koko porukka, valittu talon väriä eri sävyistä äitini kanssa ja suunniteltu pihaa viherpeukalo isäni kanssa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Rappausvärit oli hyvä nähdä talon seinässä. Niitä on useammalla talon sivulla, jotta sävyt voi nähdä eri valoissa. Päivällä tehtiin jo päätöksiä ja nyt illalla tuntuu että sävyt ovat taas muuttuneet kun valoa ei ole yhtä paljon. Tultiin siihen tulokseen, että maanantaina laitetaan vielä yksi sävy tuohon lisää ja toivotaan että se osuu oikeaan. Se olisi tuo vasemman puoleisin aavistuksen vaaleampana. En tiedä miten kuvasta erottaa, mutta tuolla valkoisella pohjalla on siis kolmea eri sävyä mallina. Oikean puoleisin näkyy huonosti, se on ihan kokonaan sävytön valkoinen, vähän turhan eloton. Keskellä sävy taittaa lämpimään, vihreään jopa (ei jatkoon). Vasemmalla ruskeaan, harmaaseen tai persikkaan? Kaikki ovat kuitenkin isoina pinta-aloina valkoisia.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Sisällä meidän olohuonetta piristää uusi keltaisenvihreä sohva, sinappinen ehkä. Mainitsin siitä jo aiemmassa postauksessa ja näissä kuvissa sohva näkyy eri suunnista.

SAMSUNG CSC

 

Sen ihmeempiä mulla ei ole tällä viikolla ollut. Kesä on vienyt vähän mennessään, eikä koneella ole tullut istuskeltua oikein aikoihin. Kädet on täynnä kuten perinteisesti aina 😉

Vaikka kesä on vielä alkupuolella niin syksyäkin olen suunnitellut. Innostuspuuskassa kuten opiskelupostauksesta arvata saattaa, niin ilmoittauduin eilen läsnäolevaksi koko ensi lukuvuodeksi. Pitää yrittää järjestellä lastenhoito miehen kanssa niin, että saisin edes jonkun verran otettua itselleni opiskeluaikaa. Katsotaan miten käy.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! <3

SAMSUNG CSC

 

Ps. Mitä tykkäsitte päivän asusta: Ivana Helsingin Aava mekosta tulppaanikuosissa? Aika kukkainen kaveri -me like!

 

21 vastausta aiheeseen “Talon julkisivun väriä valitessa”

Onpa teidän sohva ihana väripilkku muuten harmoonisessa värimaailmassa. Pidän kovasti! Poikkeuksellinen värivalinta kun suomalaiset valitsevat yleensä harmaata eri sävyissään, korkeintaan valkoista ja ruskeaa. Meillä on kakkosolkkarissa samanvärinen sohvaryhmä. Mukavaa kesää!

Tuo mekko on aika kamala, tulee mummofiilis ja sää oot kuiteski kaikkea muuta♥tämä kaikella rakkaudella kuiteski sanottu♥ mutta kiva piristys tuo sohva. Mukavaa kesää!

No voi harmi. Itse tykkään, en tietysti ois muuten ostanut 🙂 Musta mummomainen on välillä ihan jees: Marimekkoa, Nansoa yms. jossa on löysää ja liehuvaa enemmän kuin piukkaa ja tiukkaa.

Ihanaa kesää <3

Vastaa

Ehkä mäkin viitsin sanoa, kun joku muu aloitti ensin, aamulla vielä ajattelin, että parempi pitää suunsa kiinni. Mutta ehkä haluat rehellisen mielipiteen: Tuo mekko on oikeesti ihan hirveä, se tekee susta tosi lihavan ”täti-Monikan”. Se musta merrelin mekko on esim. paljon, paljon parempi. Olet kaunis kuitenkin joka tapauksessa!

Ilman muuta saa mielipiteen sanoa. Harmi että ette tykkää. Oon tosin ihan xl-kokoinen joten ihan miniltä en näytä missään 😀

Vastaa

Mä olen sit taas ihan eri mieltä edellisten kanssa, tuo mekko on tosi nätti! Tyylikäs, mutta silti iloisen pirteä. Oikein nappivalinta 🙂 Olisi muuten mielenkiintoista saada jotain yhteenvetopostausta tuosta talonrakennuksesta: budjetista (sen verran kuin haluat sitä paljastaa), miten paljon se venyi ja paukkui, miten paljon aikaa rakennuksen eri vaiheisiin upposi jne..!

Kiitos mielipiteestä <3

Talonrakennuksesta voisin tosiaan tehdä jonkun yhteenvedon. Raha-asiat koen kuitenkin vähän henkilökohtaisena joten mietin mitä siitä kirjoitan. Osuuksia toki voisin laskea että paljonko meni laskennallisesti mihinkin 🙂

Vastaa

Toi mekko on tosi nätti mistä ostit sen ja paljonko makso kun itse haluaisin samanlaisen

Kuosia oli monessakin mallissa. Ehkä olisi pitänyt päätyä johonkin toiseen kun palautteen mukaan mekko sai aika paljon pyyhkeitä.

Vastaa

Minustakin telttamainen ja mummomainen, jotenkin liian ison näköinen, ehkä vyö voisi pelastaa jotain. Itse sorrun myös noihin telttoihin, kun olen xxxl kokoa. Vartalonmyötäiset näyttävät sinulla paremmilta, koska olet kuitenkin ”kiinteä”.

Ihana tunnelma teidän kodissa! Niitä valkoista-valkoisen vieressä-valkoisen päällä koteja on nähty jo riittävästi, teidän koti näyttää KODILTA ja siltä että siellä joku oikeasti asuukin (ja että siellä lapsikin uskaltaa levittää lelunsa olkkariin) 🙂

Mekko oli nätti, mäkin haluaisin tietää minkä firman tanttu on kyseessä?

Kiitos ihanasta koti-kommentista 🙂 Meillähän oli edellinen koti tosi valkoinen. SIihen kyllästyi!

Mekko on siis Ivana Helsingin ja ostin sen Itäkeskuksen pop up -shopista 🙂

Vastaa

Ihanan pirteä mekko 🙂 Ja arvostelijoille: kaunis vaate on juuri sellainen josta kantaja itse pitää ja missä viihtyy!

Ihana sisustus teillä on, jotenkin niin seesteinen ja teidän näköinen, samoin merkkosi on tosi nätti ja musta on ihana, että pikkuhiljaa alkaa palata muotiin vähän enemmän näyttävät vaatteet taas. ja tosiaan voihan tuohon laittaa vyön jos haluaa vyötäröä jossain tilanteessa korostaa:)

Pidin mekosta! Sulla on kauniit sääret ja nilkat jotka pääsee esille. Parasta on kaunis hymy, iloinen ilme!

[…] mekko. Ivana Helsingin Aava mekko tulppaanikuosissa, joka näkyy mm. tässä postauksessa: Talon julkisivun väriä valitessa. Sen kaveriksi laitoin Papun sukkahousut ja värikäs asu oli tonttulakkia vaille […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *