Kategoriat
Perhe & suhteet Yleinen

Onni on, että on töitä

Tässä kevään aikana ollaan jännitetty, että miten meidän kesä sujuu. Miehellä oli suunnitelmissa opintoihin kuuluva ensimmäinen työharjoittelu, jos vain paikka löytyy. Hänhän aloitti viime syksynä rakennusalan työnjohdon (AMK) koulutusohjelman (postaus: Miehestäni tulee rakennusmestari). Eilen työhaastattelu meni sitten nappiin ja hän sai todella loistavan työpaikan jossa voi suorittaa sitten muutkin koulutusohjelmaan kuuluvat harjoittelut. Häntä haastatellut oli itsekin edennyt samalla tavalla, samasta koulusta ja oli nyt työnjohtajana tässä yksikössä. Aivan mahtavaa siis, että mukava kesätyöpaikka alalta löytyi!

Itse olen järjestellyt lasten asioita taas olan takaa. Keskimmäinen haki eskariin ja nyt odotellaan mistä eskaripaikka varmistuu. Pienin vaihtaa päiväkotia ensi syksystä tuetumpaan päiväkotiryhmään ja senkin hakuprosessi on nyt hoidossa, vaikka päätökset paikoista tulevat vasta myöhään keväällä. Haemme lääkärinlausunnolla integroituun erityisryhmään tuohon kilometrin päähän. En tässä vaiheessa jaksa avata yksityiskohtia mutta olenhan varmaan maininnut useampaan kertaan että pienimmän kohdalla on aika paljon hoitamista ja tuen tarvetta. Se mitä tulevat vuodet tuovat on vaikea sanoa mutta pienempi ryhmä ei ainakaan haittaa tee. Tällä hetkellä käymme puheterapiassa myöskin ja tutkimuksia jatketaan edelleen. Aika paljon samaa on hänellä kuin esikoisen kohdalla, joskin kuulo oli kuulotesteissä toistaiseksi normaali.

Siivooja meillä on käynyt edelleen Freskalta ja voin kysyä tännekin alekoodia lukijoille. Se on meidän arjen pelastus ja pitää mut järjissäni. En ehkä rakasta mitään muuta päivää viikossa niin paljon kuin sitä, että Teresita on käynyt meillä. Laitan koodin blogiin kun saan sen. Nyt ei kummempaa kuin hyvää yötä.

4 vastausta aiheeseen “Onni on, että on töitä”

Vaikka oot minulle vaan yksi niistä, joiden blogeja selaan päivittäin, oot silti ”enemmän”.
Jos voisin, lähettäisin sulle niin paljon voimia ja rakkautta, etten kenellekään enempää.
Sinusta huokuu lämpö ja rakkaus, äidillisyys.

Toivon, todella toivon, että perheellenne ei anneta enempää kuin jaksatte kantaa.
Vaikka jaksattehan te, kun on tuollainen leijonaemo keulassa. Vahva, upea nainen.

Kaikkea hyvää,

Eräs pitkäaikainen lukijasi, Niina

Kiitos Niina ihanan lämpimästä viestistä josta huokuu aito välittäminen. Tuli todella lämmin olo tästä kommentistasi <3 Vaikka arjessa hankaluuksia riittää, niin ollaan kiitollisia kaikesta mitä ollaan saatu eikä tietystikään vaihdettaisi mitään toisin. Olen myös oppinut lapsilta niin paljon ja kasvanut itsekin heidän myötä ja opin päivittäin uutta elämästä ja rakastamisesta. Kyllä sillä jaksaa 😉

Tulin pitkästä aikaa lukemaan blogiasi ja huomasin että se on muuttunut aika paljon. Ei kuitenkaan huonoksi! Viimeksi siis olen aktiivisesti lukenut joskus kolmisen (?) vuotta sitten. Nykyään fitness taka-alalla, mutta niin se menee, elömässä prioriteetit vaihtelevat. Onnea kolmennesta lapsesta, tiedän että hän on jo ”iso”, mutta en ole lukenut blogiasi niin pitkään aikaan etten ollut kuullutkaan hänestä. Tämä ehkä on arka kysymys, joten jos et halua vastata niin älä, mutta ovatko kaikki lapsenne erityislapsia? Oli kuinka oli niin olet hyvä äiti heille, sellaisen kuvan ainakin sinusta saa, kuten ylläolevakin komentoija kirjoitteli. Hyvää kevättä koko perheelle!!!

Tervehdys vanhalle lukijalle 🙂

Joo blogi on muuttunut kun elämäkin on erilaista. Saimme kolmannen lapsen ja vuosi sitten palasin opintojen pariin. Aika menee näissä ja perheen kanssa nyt. Meidän keskimmäisellä ei ole mitään erityistä mutta esikoinen on kuulovammainen ja pienimmän kohdalla nyt käydään ainakin puheterapiassa. Pieniä ja vähän isompia haasteita mutta huonomminkin voisi olla, niin en valita 😀

Hyvää kevättä myös sinulle! Kiva kun kommentoit 🙂

Kommentit on suljettu.