Kategoriat
Uncategorized

Paluu arkeen

Laivareissu Tukholmaan takana ja takaisin Helsingissä

Meillä oli ihana päivä Tukholmassa ja kaksi yötä laivalla. Reissu oli todella onnistunut ja vaikka laiva keikkui eilisessä tuulessa aikalailla, on nyt ”jälki”keinuminen jo loppunut. Aamulla kotiintullessa keinutti kyllä useamman tunnin mutta nyt olo on pikku hiljaa normaali. Meillä oli tällä reissulla ihan huippu hytti kymmenennessä kerroksessa ja tykättiin siitä kaikki. Jos olette joskus miettineet Commodore-luokkaa niin täältä vahva suositus. Hintaero alennuskoodin kanssa mitä käytettiin oli sellaiseen Muumi-perhehyttiin noin 200 euroa ja paikka toi koko matkaan aimokaupalla luksusta. Tuolla hinnalla sitten sai myös käyttöön Loungen palvelut saunoista välipaloihin, Bon Vivant aamiaiseen, isompaan hyttiin, omaan check-in aikaan ja tiskiin, hedelmätervehdykseen, kuohariin jne. Parasta oli meidän mielestä lounge ja sen pikku snackit sekä tietty ihanan tilava hytti.

Kiitos viesteistä edelliseen postaukseen

Lähdin ne mielessä reissuun ja luin uusia viestejä aina kun pääsin netin äärelle. Olen niin samaa mieltä monen kanssa siitä, että jotain pieniä tavoitteita varmaan kannattaisi asettaa. Vaikka on itseensä tietyllä tapaa oikein tyytyväinen niin kehoa voi muokata ihan rakkaudesta. Juuri sillä tavalla, että hyväksyy itsensä ja haluaa itselleen hyvää eli kenties hieman keveämpää olemusta. Sitä haluan itse tältä vuodelta ja toki vuosilta tästä eteenpäinkin!

Laivalla kuitenkin söin makeaa ja tästä tuli kamalan ristiriitainen olo. Mietin, että on varmasti normaalia että kerran viikossa voisi syödäkin jotain hyvää mutta toisaalta sätin itseäni, että ehdin olla tuolla sokerittomalla vasta viikon. Tänään paluu arkeen on tuntunut taas entistä vaikeammalta. Sokerihampaan kolotus on ihan kamala!

Lääkkeeksi olotilaan kävin kaupassa tekemässä isot ruokaostokset, että kaapissa olisi kaikenlaista terveellistä syötävää. Valitettavasti mulla on suuria ongelmia mun kameran latausliittimen kanssa (liitin on ihan rikki ja ottaa kontaktia huonosti) niin en saanut kuvia koneelleni kun kamerastani loppui akku ja nyt en saa sitä ladattua. Koitan ratkaista ongelman ja palata ruoka-aiheeseen vielä. Tässä postauksessa muutama kuva laivalta ja kauniista Tukholmasta ja auringonlaskusta siellä.

Nyt painun unille, sillä huomenna alkaa koulut ja päiväkodit!

4 vastausta aiheeseen “Paluu arkeen”

Hei Anna,
Sun blogia on ihana lukea, oon seurannut jo vuosia, harvemmin tosin olen kommentoinut. Ihailen sun sellasta lempeää otetta itseesi ja sitä miten hyväksyt itsesi ihanan kauniina, juuri sellaisena kuin olet! Tuohon kuin itse vielä oppisi. Tsemppiä kevääseen! 🙂

-Inka

Ps. Ihailen sun ihania tunikoita, joita esiintyy sun kuvissa ?

Kiitos kovasti, mukava kuulla että olet lukenut. Ei aina tarvitsekaan kommentoida mutta tykkään kyllä jos kirjoitatte! Ihanaa kevättä sinne myös <3

”Sponsorin” rahoittamana on helppo suositella kaikennäköistä sviittiä ja turndownia.

Höpö puhut nyt, sillä yhteistyöt ilmoitan aina Kaupallinen yhteistyö/Mainos -tunnisteella. Sillä ei pitkälle pötki, että yrittäisi piilomainostaa kun bloggaa vuosia.

Kommentit on suljettu.