Kategoriat
Lifestyle Ura

Pieni hetki pettymystä

Työnhaku ei osaltani johtanut toivottuun lopputulokseen

Haluan päivitellä tännekin uusimmat fiilikset, vaikka ne onkin olleet hetken aikaa surkeat. Sain nimittäin torstaina tiedon, että en valitettavasti ollut se joka hakemaani paikkaan valittiin. Sivu suun mennyt paikka on tietysti mulle pettymys ja eilisen fiilikset olikin aika ankeat. Toivoin niin kovasti, että saisin työn niin totta kai se hetken aikaa harmittaa etten tullut valituksi. Päivittelin kuulumisia eilen mun instagramiin ja heille, jotka eivät siellä seuraa niin voin tiivistää tänne. Kuulin, että jokainen meistä viimeisistä olisi suoriutunut työstä hienosti ja sain todella kannustavaa ja mukavaa palautetta. Tiimissä oli tarkkaan mietitty jo olemassa olevien henkilöiden toimeenkuvia ja vahvuuksia ja se mitä he kaipasivat lisää brändimarkkinoinnin puolelta löytyi vielä kattavammin toiselta hakijalta. Kyse oli kuulema nyansseista ja tällä kertaa oli katsottu näin. Kaikki tapahtui siis oikein lämpimästi ja koin, että en olisi voinut parempaa tehdä kuin olla oma itseni ja tarjota juuri sitä osaamista mikä minulla on. Harmi juttu minulle mutta tällä kertaa se oli joku toinen, jolle paikkaa tarjottiin.

Olen saanut #urajorinat jutuista todella monta viestiä, että niitä on mukava seurata. On myös todella ihanaa, kun niin moni on elänyt mukana ja laittoi mulle eilen viestiä. Tuntuu ihanalta, että ihmiset seuraa mukana ja välittää. Saan paljon voimaa ja kannustusta teiltä! Kiitos siis jokaiselle <3 Jotain parempaa on vielä edessä, niin se on uskottava.

7 vastausta aiheeseen “Pieni hetki pettymystä”

Kun teit parhaasi ja selvästi hyvin pärjäsit, niin näin oli varmasti tarkoitettu. Myöhemmin ehkä selviää, että kaikki meni juurikin hyvin. Ehkä seuraava paikka on ”se oikea”. Tsemppiä syksyyn ja työnhakuun! Näitä #urajorinoita on kiva seurata.

Näin se on uskottava <3 Kiitos kun tsemppaatte ja kirjoitatte juuri oikeat sanat. Tulee heti parempi mieli ja enemmän uskoa tulevaan.

Vastaa

Urajorinoita on kiva lukea, kun itsekin valmistumassa koulusta ja tällä hetkellä joo alan töissä, mutta ei ehkä juuri siinä hommassa mitä erityisesti haluaisin tehdä Itsekin haluaisin saada jotain todella mielenkiintoista ja just mulle-tehtyä työpaikkaa, saa nähdä 🙂 siispä jatka samaan malliin!

P.s Huomasin että oli haussa Ssällöntuottaja, Kesko Oyj, Helsinki. Kiinnostaisko nää hommat vai etsitkö enemmän tutkintoa vastaavia töitä?

Kiva kuulla, että olette tykänneet urajorinoista. Se kun on itsellä ollut mielen päällä niin tulee helpommin päiviteltyä juuri niitä. Sun tilanne kuulostaa ihan hyvältä! Voit tehdä tuota ja katsella rauhassa, jos löytyisi vielä enemmän oman kuuloinen paikka. Tsemppiä siihen! Enpä huomannut tuota Keskon paikkaa. Pitää laittaa korvan taakse! Teen kyllä siis parhaillaan Keskolle sisällöntuotantoa mutta paikkani ei ole täysiaikainen ja on eri yksikössä mutta mukavaa työtä ollut opintojen ohella.

Vastaa

Voi harmitus, kun et saanut paikkaa! Kannattaa silti jatkaa etsintää 😀 Tsemppiä arkeen ja gradun pariin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *