Kategoriat
Lifestyle Perhe & suhteet

Pikkusiskollekin kipsi, kyllä on huonoa tuuria

Suloisen veljenpojan ristiäisissä vielä ennen tapaturmaa

Viime viikonloppu alkoi sillä kun meidän sisarusparven nuorimmainen sai kasteen ja nimen. Koko perhe kokoontui juhlimaan Espooseen tuota juhlaa ja oli ihana nähdä sukulaisia niin mukavissa merkeissä. Kasteen jälkeen syötiin italialialaisia alkupaloja, lohisoppaa ja tietysti kakkua. Päälle laitoin mun viime kesänä hankkimani Ralph Laurenin Drattea haalarin ja olin ihan tekstiilikaksonen siskoni kanssa, joka oli myöskin pukeutunut mustaan haalariin.

Mökille toipumaan ja nauttimaan aurinkoisesta säästä

Tänä viikonloppuna piipahdetaan mökillä kun on luvattu hyvää säätä ja ollaan toivuttu alkuviikosta. Meillähän kävi maanantaina niin, että tyttö kaatui ihan normaalissa pihaleikissä juostessaan ja otti käsillä vastaan maahan. Huonoa tuuria oli matkassa sillä siinä kävi niin onnettomasti, että hänellä murtui myös käsi niin kuin isoveljellä, jolla on molemmat kädet kipsissä! Istuttiin sitten tiistaina heti aamusta röntgenissä kun käsi turposi yön aikana ja kävi ilmi, että se ei olekaan vain vähän tärähtynyt. Pääsimme lähetteellä Lastenklinikalle kuviin ja siellä näkyi rannemurtuma. Hän sai samanlaisen kipsin käteen kun veljellä on tuossa paremmassa kädessä. Murtuma ei onneksi ollut huonoasentoinen niin selvisimme suoraan kipsauksella kotiin.

Harmi vain, että ehdin siirtää Tukholman risteilyn ensi viikkoon ja kesälomamme Italiassa on nyt sitten tuon tytön kipsiajan kanssa päällekkäin eikä hän pääse uimaan. Kyllä tässä meni vähän makua kesästä kun ei voida tehdä sellaisia asioita mitä suunniteltiin. Kesän ennakkomyynnistä ostetut Puuhamaan liputkin odottavat jääkaapin ovessa eikä sopivaa ajankohtaa tunnu löytyvän. Tytön kipsi saadaan pois vasta päivää ennen koulujen alkua.

Tällaista tänne! Hyvää karmaa sen sijaan toivon työnhakuun. Laittelin tänään hakemuksen työpaikkaan, jota toivon ihan todella kuumeisesti. Työ yhdistäisi sosiaalisen median osaamiseni elintarviketieteisiin ja on Fazerilla, jonne haluan todella paljon. Toivon niin älyttömästi, että saan juuri tuon paikan sillä se oli kuin kirjoitettu mulle. Pitäkäähän peukkuja!

2 vastausta aiheeseen “Pikkusiskollekin kipsi, kyllä on huonoa tuuria”

Hei! Nykyään on vedenkestäviä kipsejä! Käykää vaihtamassa, niin ei mene reissu pilalle 🙂

Käytiin kysymässä yksityisellä mutta tähän ei sellaista suositeltu. Saatiin onneksi kuitenkin kipsiaikaa vähän lyhyemmäksi niin ehtii reissussa uimaan 🙂

Kommentit on suljettu.