Kategoriat
Perhe & suhteet

Ruutu kiinni ja liikkeelle

Enemmän liikuntaa ja vähemmän ruutuaikaa

HopLop heitti hyvän tarjouksen näin maaliskuun alkuun tarjoamalla yhden 18 euron lipun hinnalla kuukauden eteenpäin voimassa olevan passin HopLoppeihin. En tiedä oliko sattumaa mutta tänne pääkaupunkiseudulle Espooseen avattiin eilen Leo’s Leikkimaa ja mekin arvoimme kumpaan menisimme nyt viikonloppuna leikkimään. Ajateltiin, että jos Leosissa on hyvät avajaistarjoukset niin ajaisimme sinne mutta kun netin mukaan tarjous rajoittui vain siihen että kymmenen ensimmäistä leikkijää pääsee ilmaiseksi niin HopLoppi voitti. Meillä oli aamulla lasten uimakouluja niin ei voitu mennä kärkeen jonottamaan.

Aikuisten oleskeluhuoneesta terve

Mulla on kassissa läppäri ja naputtelen tässä postauksen täältä aikuisten hiljaisesta huoneesta kun lapset leikkivät kimpassa tuolla. Vähän isompien kanssa on se hyvä puoli että he haluavat mennä menojaan ja pärjäävät ilman jatkuvaa aikuisen tukea toisin kuin pienten kanssa. Kohta se meidänkin arki muuttuu kun taloon tulee taas vauva.

Kuulin kassalla, että nuo Lystipassit ovat menneet nopeasti ja niitä on siis 1000 kappaletta myynnissä per HopLop (käy kuitenkin kaikkiin paitsi Rovaniemen ja Keravan pisteisiin) ja tämä on tällainen paikallinen kamppis eli passit ovat saatavilla vain kaikista pääkaupunkiseudun HopLop-puistoista, jos joku siellä miettii että lähti ostamaan.

Nyt pitää kuukausi käydä ahkerasti kun on passit taskussa. Ja äitikin heittää nyt ruudun kiinni ja menee seurailemaan lasten leikkejä!

Mukavaa viikonloppua!

2 vastausta aiheeseen “Ruutu kiinni ja liikkeelle”

Kävisimme kyllä usein hoplopissa tai leikkimaassa mutta lähimmät paikat on melkein 100 km päässä.harmi kun lapset tykkää käydä mutta tuo matka on niin pitkä

Se on kyllä turhan pitkä matka ihan vain leikkimään. Meiltä on vain muutama kilometri lähimpään niin siksi lähtö on helppoa. En itsekään jaksaisi varmaan lähteä jos matkaa olisi paljon enemmän, vaikka lapset tietysti tykkäävät aina näistä.

Kommentit on suljettu.