Kategoriat
Yleinen

Syntymäpäivän syviä

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ilta on hiljainen kun kynttilät lepattavat ja lapset nukkuvat. Täytin tänään 34 vuotta ja pysähdyin miettimään elämää. Sitä miten ihana perhe mulla on ja miten nautin tästä nykyisestä kodista. Naapurinrouvan tuomista ruusuista ja vitsikkään miehen ostamista kakunkynttilöistä ja kamalasta laukusta, joka nauratti molempia minun avatessa lahjapaketin (muovipussin).

Vuosia ei ole takana vielä paljon, vaikka olo nuorempien seurassa tuntuukin ikälopulta. Silti mietin, että paljon on vuosia vielä edessä, vaikka koskaan ei ole varmuutta huomisesta. Siskoni hyvä ystävä menehtyi juuri nopeaan sairauteen ja jälkeen jäi ikävöimään perhe ja kaksi lasta. Koskaan ei voi olla varma, nukuttaako lapsiaan viimeistä kertaa tai onko edessä vielä jouluja ja juhannuksia. Siksi onkin hyvä pysähtyä ja sanoa läheisilleen kiitos rakkaudesta. Tässä seurassa on hyvä vanheta.

SAMSUNG CSC

14 vastausta aiheeseen “Syntymäpäivän syviä”

Anna, olen lukenut sun blogia monta vuotta jo. Me ei olla juurikaan samassa elämäntilanteessa eikä monetkaan sun postauksien aiheista kosketa mun tämänhetkistä elämääni mitenkään henkilökohtaisesti. Olen 25v opiskelija, jolla on perhe-elämä, talon rakentamiset yms vielä hyvin kaukainen asia. Mutta tiedätkö, olet silti ollut alusta asti mun lempparibloggaaja ❤ Kaikki sun postaukset on mukava lukea, olet hyvä kirjoittaja, mielettömän hyvä tässä hommassa ja ennenkaikkea aivan sairaan hyvä tyyppi! Toivottavasti tiedostat itsekin, miten vaikeaa nykyään on pärjätä bloggaajana kun kaikki ovat kuin suoraan lehden sivuilta repaistuja ja silti sun blogi vetää lukijoita sillä oikeasti ihan tavallisella elämällä. Se johtuu sinusta, siitä että sun valo loistaa sieltä ruudun läpikin! Halusin nyt vihdoin kommentoida, vaikka sitten synttäreiden kunniaksi 😀 Tämä blogi on ihana, sinä olet ihana ja niin hyvä esimerkki monelle muulle! Mukavaa syntymäpäivää siis ja kiitos paljon tekemästäsi työstä ❤

Mä olen aivan samaa mieltä kun yllä kommentoinut Manna. Mäkin olen opiskelija, 25-vuotias ja ei ole vielä lapsia. Jotenkin musta tuntuu vain siltä, että pystyn samaistumaan Annan juttuihin koskivat ne mitä tahansa. Tätä on vaikea selittää, koska en lue muita blogeja, joiden kirjoittaja olisi niin eri elämäntilanteessa. Varmaan tätä skorpionien sielunsukulaisuutta:D
Oikein hyvää syntymäpäivää myöhässä ja kaikkea parasta loppusyksyyn ja jouluun. Kiitos ihan oikeasti, että kirjoitat. <3

Mä olen aloittanut blogien lukemisen tästä blogista. Eräs suositteli tätä minulle, ja olin heti koukussa, varmasti juuri edellä kirjoitettujen faktojen vuoksi. Itse sain 33-v aivoverenvuodon, kun kotona oli kolme alle 6-v lasta. Olin ollut kotiäitinä siihen asti. Se pysäytti meidän perheen totaalisesti, onneksi oli tukiverkkoja lähellä. Elämä on ihanaa, ja harmillisen arvaamatonta.
Onnea Anna! Toivottavasti kirjoitat blogia vielä pitkään ?

Hyvää syntymäpäivää! Ja kiitos ihanasta blogista, olen lukenut blogia alusta asti ja yhdyn aiempiin kommentteihin =)

Hei Anna ja hyvää syntymäpäivää!! Täällä edelleen =0) Kiitos blogistasi <3

t. HV76 (yli huomenna 40 v mittarissa !!)

Hei Anna!
Mä pystyn monella tavalla samaistumaan sinuun. Korkeakouluopinnot, pieni lapsi, työt jm. siihen päälle.
Lempiblogi myöskin, innolla odottelen uusia postauksia aina. Olet ihmeellinen ja aito!
Ihanaa uutta elämänvuotta ja onnea!!
Mertsi

Hei Anna ja paljon onnea syntymäpäivän johdosta! Minäkin olen seurannut sinun blogia jo vuosia 🙂 olet kyllä tosi mahtava kirjoittaja ja oikein innolla odotan aina postauksiasi. Olet myös ihan tajuttoman kaunis ja kotisi on ihana, kuvaamiasi kuvia yleensäkin katsoo mielellään!

Minna

Manna antoi sulle palautteen johon yhdyn täysin. Mä olen 49-vuotias, kolmen jo aikuisen lapsen äiti. Yksin heistä on omaishoidossa kotona. Vaikka oletkin ”juniori” seuraan blogiasi. Kiitos rehellisyydestäsi ja aitoudestasi. Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää, sekä voimia niihin aallonpohjiin joihin me kaikki aina välillä joudumme. Olet ihana ihminen!

Herttinen miten ihania kommentteja. Tuntuu, että viime aikoina on tullut enemmän risuja kuin ruusuja, joten nämä kommentit yllättivät täysin! Kiitos kaikille! <3 Todella ihana lukea näin välittäviä viestejä ja saada kiitosta. Olette ihania! <3

Onnea täältäkin,liian harvoin tulee kommentoitua mutta kaikkiin ylläoleviin kirjoituksiin yhdyn myöskin,kiitos äärettömästi ,kun jaksat kirjoittaa koulun ja kodin lisäksi vielä tätä blogiasi.
Paljon on tässä matkan varrella tippunut pois itselle turhan höttöisiä ja mitään itselle antavia blogeja lukulistalta,mutta Sinä et sieltä todellakaan poistu =)

Mukavaa joulun odotusta teidän koko poppoolle,koiria unohtamatta.

Tämän postauksen kuvassa kyllä aika kamalat 😀 Mutta heti kun ehdin menen kampaajalle leikkaamaan nuo latvat!

Heippa,

onko vielä aikomusta fitnessin pariin? Nykyään blogisi on vallan herttainen, mutta kaikkein mielenkiintoisinta luettavaa oli juuri painonpudotukseen liittyvät jutut.

Kyllä se on menneen talven lumia, siis ihan fitness harrastuksena. Toki ihan normaalit terveet elämäntavat ja liikkuminen on se miten yritän elää. Ruokapäiväkirjaa on tulossa huomenna!

Kommentit on suljettu.