Kategoriat
Ruoka

Proteiinipitoinen mansikka-päärynävälipalajuoma

SAMSUNG CSC

Kaupallinen yhteistyö: Valio PROfeel®

Ihanaa kun viikko alkaa olemaan pulkassa! Palauttelin juuri koulutehtäviä proteiinien kemiaan liittyen niin on hyvä jatkaa siitä näin toisesta näkökulmasta. Koulussa on kyllä puhuttu paljon ruoan kemiasta mun viimeaikaisilla kursseilla joten itsellä tulee paljonkin mietiskeltyä asioita tuotteiden takana, opintojen näkökulmasta. Siksi onkin mukavaa päästä kokeilemaan uutuustuotteita ja etsiä niistä omat suosikkinsa.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Viime kirjoituksessa Puhtia päivään kerroin enemmän mun aamupalasta ja siitä, miten yhdistän usein Valion heraproteiinijuoman leipien kylkeen. Välipaloina sen sijaan nautin usein proteiinista Välipalajauhetta, jossa on mukana myös hiilihydraattia. Suklaa on mun suosikki, mutta myös mansikkainen pussi on tyhjentynyt nopeasti. Valio PROfeel välipalajauhepussista saa 12 annosta ja sen voi sekoittaa veteen tai maitoon tai vaikka smoothien tai puuron sekaan. Proteiini Välipalajauhe löytyy sarjan sinireunaisista pusseista. Juon sen hyvin usein sellaisenaan mutta kotona saatan surauttaa koko juoman tehosekoittimella ja heittää mukaan marjoja tai hedelmiä. Jaan teille yhden mulle maistuvan simppelin reseptin.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

MANSIKKA-PÄÄRYNÄVÄLIPALAJUOMA

1dl Valio PROfeel Mansikkainen Proteiini Välipalajauhetta

1-2dl vettä

200g mansikkaa

1 päärynä

Sulata mansikoita tarvittaessa hetki (kohmeiset käy) ja leikkaa päärynästä siemenkota pois. Lisää vesi, mansikat ja päärynä tehosekoittimeen, sekä 1dl Valio PROfeel välipalajauhetta. Surauta nopeasti sekaisin ja kaada laseihin. Reseptistä tulee kahdelle.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mansikkaisesta jauheesta tulee upean värinen smoothie ja siihen sopii moni marja seuraksi. Päärynät ovat nyt myös parhaimmillaan, joten suosittelen kokeilemaan kuitupitoista päärynää. Ne ovat nyt hyvin maukkaita.

Lupailin kirjoittaa ruokapäiväkirjaa teille ja se tulee viimeisessä Valio PROfeel-sarjan postauksessa. Lisää reseptejä ja tietoa löydät proteiinijauheista osoitteesta: http://www.valio.fi/profeel/. Mukavaa ja energistä viikonloppua!

SAMSUNG CSC

2 vastausta aiheeseen “Proteiinipitoinen mansikka-päärynävälipalajuoma”

Voi itku näitä kaupallisia yhteistöitä ? ne vie kaiken persoonallisuuden ja ihan kaikki.

Kommentit on suljettu.