Kategoriat
Matkustus Perhe & suhteet

Terveiset Tukholmasta ja tervetuloa uudelle sivulleni!

Tervetuloa vanhaan tuttuun Too big to be me blogiini uudella nimellä

Ihan ensiksi haluan toivottaa juuri sinut tervetulleeksi lukemaan blogiani täällä Vaikuttajamedian alla. Reilu vuosi vierähti mukavasti Otavavamedialla mutta kun kuulin A-lehtien muutoksien myötä uudesta portaalista jossa on suurin osa ystävistäni, ei vaihtaminen käynyt vaikeaksi. Täällä olen tutussa ihanassa seurassa yhteisössä, jota kovasti kaipasin. Olen itse siis enemmän kuin innoissani muutosta, niin toivottavasti olet sinäkin ja pääsemme uuden alustan kanssa tutuiksi. Blogin sisältö tulee olemaan samanlainen kuin aikaisemmin vaikka bannerissa on nyt vain nimeni. Kaipasin itse jotain uutta, joten tästä eteenpäin mennään omalla nimellä.

Vähänpä tiesin mitä tuleman pitää

Jos olet seuraajani myös muualla somessa blogin lisäksi, niin olet ehkä tietoinen siitä matkasta joka koitti viikko takaperin. Päätin lähteä ennen äitiysloman alkua ja vauvan saapumista ”viimeiselle risteilylle” lasten kanssa sillä Siljalla oli Lasten Festarit teemaristeily. Raskautta oli tuossa vaiheessa takana 33 viikkoa ja 5 päivää. Laskettuun aikaan oli siis noin 1,5 kuukautta. Kaikki oli sujunut normaalisti ja aikomuksena oli tosiaan olla Tukholmassa vain tuo yksi päivä.

Nyt viikkoa myöhemmin olen edelleen täällä, sillä niinhän siinä kävi että vastoin kaikkia odotuksiani lapsiveteni meni juuri laivan saapuessa Tukholman satamaan. Ensin ajattelin, että kyse on jostain muusta mutta kun aamupäivän aikana housuni kastuivat kerta toisensa jälkeen oli pakko hakeutua sairaalaan tutkimuksiin, jossa todettiin että neste on lapsivettä ja paluumatkani pitää perua.

Juuri nyt odotan tietoa mitä lääkäri päättää kohtalostani, sillä olen onnistunut pitämään ennenaikaisen vauvan kyydissä jo viikon verran täällä sairaalassa ja lapsi on saanut hyvin lisäpäiviä. Pääsenkö vielä Suomeen synnyttämään vai syntyykö neljäs lapsemme Tukholmassa on tieto, jota en vielä itsekään osaa ennustaa. Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaani!

Blogini uusi osoite: annaliljeroos.fi

Instagramissa kuvat ja story: annaliljeroos

Facebookissa uudet postaukset: toobigtobeme

Ihanaa kun löysit tänne! <3

4 vastausta aiheeseen “Terveiset Tukholmasta ja tervetuloa uudelle sivulleni!”

Hei, mahtavaa, että vaihdoit blogisi nimen, niin voit tästä edes olla juuri sopivan kokoinen! Onnea uudelle alulle ja hui miten jänniä hetkiä elät. Paljon onnea matkaan vauvan kanssa ja toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääset pian kotiin turvallisesti.

Hyvä päätös tuo blogin nimen muutos. Sulla on niin kaunis nimikin, että sopii hyvin blogin otsikoksi. Tsemppiä loppumetreille, oon jännityksellä seurannut Instasta sua ja sun raskautta viime aikoina. Onnea myös uuteen blogikotiin.

Ihan hassu sattuma, kun kirjoitin sun blogin nimeä osoiteriville niin ajattelin että sun blogiin sopis niin hyvin sun oma nimi ja mietin ootkohan koskaan harkinnut vaihtaa blogin nimeä.. No sit se olikin ekana blogitestinä, että nimi vaihtunut! ? Sun blogi on nykyään niin paljon kaikkea muutakin kuin lahdutusblogi, joten sun oma nimi sopii tosi hyvin!☺️ On ollut mielenkiintoista seurata, kuinka laihdutusblogista syntyi näin kokonaisvaltainen lifestyle blogi.

Kommentit on suljettu.