Kategoriat
Uncategorized

Tervetuloa 2018

Ihanaa uutta vuotta!  Tästä tulee mahtava vuosi!

Onpa ihanaa, että on tammikuu. Olen todella innoissani uudesta vuodesta, sillä rakastan alkuja ja olen aina innoissani siitä, että vuosi taittuu kesää kohti. Kevät on vuodenajoista mun suurin suosikki, sillä rakastan sitä kun luonto heräilee ja valo lisääntyy. Tuntuu että jaksan talven vain sillä, että tiedän sen jälkeen kesän koittavan.

Uudenvuoden aattoa Helsingissä

Me juhlittiin uutta vuotta naapureissa asuvien ystävien kanssa. Päästiin ihanien tarjoilujen äärelle, syötiin hyvin ja käytiin ulkona katsomassa raketteja tuossa läheisellä kentällä. Oli todella ihana ilta ja vuosi vaihtui hyvässä seurassa.

Toivon tältä vuodelta monia asioita ja myönnän kyllä, että myös kevyempää olemusta. Toivon, että olen valmis tekemään sen eteen enemmän töitä kuin viime vuonna, ilman sitä että homma menee överiksi ja ajaudun jojolaihduttamisen kierteeseen.

Nyt on sokeri siivottu ruokavaliosta toistaiseksi ja toinen päivä pulkassa. Herkuttelu kun ei herkuttelemalla lopu.

Hyvää vuotta 2018 teille kaikille!

3 vastausta aiheeseen “Tervetuloa 2018”

Tsemppiä Anna! Kun muistais vain että, herkut ei herkuttelemalla lopu, stressi/kiire/ahdistus ei herkuttelemalla lopu, eikä nälkäsenä sais syödä herkkuja tai käydä kaupassa! (Näissä on itselläkin aina välillä vielä työn sarkaa…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.