Kategoriat
Uncategorized

Vielä muutama päivä ja viikonloppuna Tukholmaan

Viimeinen kouluviikko

Näin se alkoi kevään viimeinen viikko peruskoulua ja eskaria jonka jälkeen meidän koululaisella alkaa ansaittu kesäloma. Lauantaina, todistusten jaon jälkeen lähdemme juhlimaan koulujenloppumista Siljalle, päivä Tukholmassa -risteilylle. Tukholmassa ajateltiin suunnata Djurgårdenille ja katsoa mitä tehdään siellä tällä kertaa. Gröna Lund kiinnostaa, mutta en tiedä miten ruuhkainen paikka se on. Skansenin ulkoilmamuseossakaan ei olla vielä käyty. Jos teillä on jotain vinkkejä noista, niin kaikki ovat tervetulleita! Junibacken ja Vasa-museo ollaan käyty ja tykkättiin niistä molemmista todella paljon, Junibackeniin tekisi mieli taas uudestaan.

Mekko: Vimma, poolokaulusmekko Karla (kuosi: voimakukka)

Tänään aion leipoa perheelle raparperipiirakkaa, sillä raparperia nousee nyt puutarhasta hyvää vauhtia. Jos sen voimalla jaksaisi loppuviikon kun on niin mukavaa ohjelmaa tiedossa. Kuvissa Vimman superkaunis maksimekko, jonka löysi Lapsimessuilta jättialesta. Mukavaa viikon jatkoa teille!

6 vastausta aiheeseen “Vielä muutama päivä ja viikonloppuna Tukholmaan”

Sitä mekin mietittiin et on varmasti jonoa. Voi olla et silti mennään käymään, jos vaikka pienten laitteisiin pääsisi nopeammin.

Vastaa

Aivan ihana mekko ja näyttää superhyvältä päälläsi. Ihana että vaikka onkin muotoja ei tarvi pukeutu tummaan telttaan. Näytät pirteältä ja tyylikkäältä <3

Vau, mikä mekko! 🙂 Sopii täydellisesti! Mukavaa kesää ja Tukholman reissua teidän perheelle!

Kiitos molemmista! Todella ihanaa ja aurinkoista kesää sinne takaisin!

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.