Kategoriat
Ura

Jännitys tiivistyy

Toukokuun viimeinen

Voi että miten mahtavaa, että käännytään kesäkuuhun. Meillä on tiedossa lapsille leirejä (isommille) sekä vielä muutama viikko omaa paahtamista tuonne juhannuksen tienoille saakka. Sen jälkeen työtahti hiljenee hitaammalle loppukesän ajaksi ja työtunteja tulee vähän vähemmän. Tuosta juhannuksesta sitten mökkeillään säiden mukaan ja kun tiedetään milloin lasten serkut ovat maisemissa.

Jännitys tiivistyy

Tällä hetkellä ajatuksissani pyörii vain yksi asia ja se on se, että saanko Unelmieni työpaikan. Pääsin rekrytointipäivästä jatkoon ja kävin tällä viikolla henkilökohtaisessa haastattelussa Fazerilla. Vielä en tiedä miten tässä käy mutta varmaankin ensi viikolla olen jo viisaampi. Jos saan töitä Fazerilta, niin se määrittäisi urani suunnan nyt vuosiksi eteenpäin, joten tässä ollaan isojen asioiden äärellä. Tilanne on kutkuttavan jännittävä ja se täyttää ajatukset täysin!

Ylihuomenna loppuu koulut ja sitten iltapäivästä saammekin suunnata satamaan. On ihan huippua lähteä laivalle koko perheellä ja lapset odottaa sitä ihan hirmuisesti. Tällä viikolla ollaan saatu nauttia sekä päiväkodin ja koulun kevätjuhlasta ja ne ovat olleet liikuttavan ihania.

Elämä juuri nyt on aika makeaa. Ihanaa toukokuun viimeistä myös sinulle.

8 vastausta aiheeseen “Jännitys tiivistyy”

Heippa! Minä satuin näkemään sinut haastattelupäivänä Meeting centerissä 🙂 En tullut kuitenkaan juttelemaan vaikka halusin, koska ajattelin antaa sinun keskittyä rauhassa tulevaan! Toivottavasti haastattelu meni hyvin ja saat paikan!!!

Lämpöistä ja ihanaa kesää sinulle 🙂

Moikka! Onpa hauskaa, että näit ja tunnistit : ) Olisin varmaan ollutkin vähän hermostunut. Kiitos tuhannesti tsempeistä! nyt odotaan vielä ja pidän itsekin sormet ristissä. Jos saan paikan niin ensi kerralla jutellaan! Ihanaa kesää sinnekin.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *