Kategoriat
Perhe & suhteet Yleinen

Viikonlopun menot

Ikävä kotiäitiaikaa

Hirmuisen mukava viikonloppu takana ja arkinen viikko edessä. Viime viikonloppu vietettiin perheen kanssa laatuaikaa muutama yö Saimaan kylpylässä, mikä on meidän perheen suosikkipaikkoja kanssa rentoiluun. Sinne on niin helppoa lähteä, kun koirat voi ottaa mukaan ja automatka taittuu suht kohtuullisessa ajassa. Välillä tulee ihan ikävä kotiäitiaikaa, jolloin tällainen yhdessäolo oli ihan arkista. Nyt pitää lähteä pois kotoa, että ollaan kaikki yhdessä kun kaikilla on niin paljon menoja kaupungissa.

 

Kiireistä niin kuin kaikilla

Syksy on ollut sellaista haipakkaa, että välillä en usko joulun tuloon. Pelottaa, että miten ihmeessä saan kaiken työn tehtyä, mikä pitää olla silloin valmista sillä deadlineja on ihan mahdoton määrä. Ensi vuodesta tulee erilainen, kun kursseja ei ole enää näin paljon mutta juuri nyt elämä on aikamoista sinnittelyä päivästä toiseen kun omaksuttavaa tietoa on niin paljon. Käyn siis todella montaa kurssia nyt yhtäaikaa ja se ottaa veronsa. Siksikin tuo reissu oli ihana kun saatiin olla lasten kanssa ja perheenä yhdessä muutama päivä niin, että kenelläkään ei ollut pakollista menoa.

Annaan muutto lähestyy

Odotan innolla joulukuuta siksi, että kuun alkupuolella blogini siirtyy Annaan (anna.fi/toobigtobeme). Aion antaa Annassa sanaa sille, mikä on tällä alustalla jäänyt vähemmälle ja toivon, että tulette sinne mukaan. Olen kaivannut muutosta ja siksi tämä tuntuu todella hyvältä. Minua haastateltiin myös Anna-lehteen ja se juttu ilmestyy viikolla 49, jolloin olen Viikon Anna.

Tällä viikolla on tulossa postaus yhdestä itselleni tärkeästä asiasta ja siitä lisää pian. Aihe liittyy siis lapsiin ja heidän omaishoitajuuteen <3

4 vastausta aiheeseen “Viikonlopun menot”

Täällä odotellaan kovasti uutta blogiasi.

Tsemppiä kiireisiin!

Sain tukea täältä kun pudotin painoa ja nyt kun maailmani musertui kuopukseni saadessa diagnoosin erityisyydestä, niin hain jälleen tukea täältä. Annoit teksteissäsi lohtua, että vaikka lapsi olisikin erityistä tukea tarvitseva voi silti elää niinkin normaalisti kuin te ja elämässä voi silti olla muutakin eikä elämä päätykään siihen vaikka sai jotain muuta kuin ”tilasi”. Odotan mielenkiinnolla omaishoitajuusjuttua. <3

Ihanasti sanottu, että löysit täältä tukea. Elämä on haasteineen ihanaa, kun osaa katsoa sitä oikein. Nautitaan siitä vaikka hommaa on! <3 Voimia ja rakkautta sinne!

Kommentit on suljettu.