Kategoriat
Ruoka Yleinen

Viikonlopun välipaloja

Kerrankin viikonloppu kun mulla ei ole ihmeellisempää menoa! Oon ehtinyt olla kotosalla lasten kanssa, ilman kamalaa stressiä siitä, että kohta viikonloppu on jo ohitse enkä kerkeä tehdä puoliakaan listalla olevista asioista.

Täällä Helsingissä lumi on sulanut kovaa vauhtia nyt vesisateiden myötä, eikä meidän pihalla ole enää kuin muutama pieni lumikasa. Kovasti sitä alkaa taas suunnittelemaan puutarhaa kun lumet sulavat ja piha tulee näkyviin. Halutaan miehen kanssa molemmat vähän jatkaa sen laittamista, sillä tehtiin niin hirmuisella kiireellä se ensimmäisenä ja toisena kesänä, että pihassa riittää vielä viimeistelyä. Luultavasti istutetaan vielä jonkunlaista pensasta ja muuta tämän kesän aikana.

Viikonloppuherkkuina olen kokeillut maitohyllyjen uutuuksia. Fastin Puxista tykkään enemmän karamellin maussa (kuin suklaan) ja tuo Alpron uusi maku mango on ihan kiva. Kaikista parasta on päärynä-vanilja Yosa, josta kuva on täällä. Se on aivan ihanaa ja sitä oon ostanut jo monta purkkia sen jälkeen kun löysin sen kaupan hyllyiltä.

Kuvan makaronilaatikko ei ole tältä viikonlopulta mutta aika samanlaista ruokaa tein tänään. Siihen tuli rusettipastaa ja pannulla paistettua Härkistä ja sipulia. Härkiksestä mulla oli toinen paketti maustamattomana ja toinen TexMex-maustettuna. Niistä tuli kerman ja pastan kanssa todella hyvä kombo ja se maistuu meillä kaikille. Uusista kasviproteiininlähteistä itse tykkään eniten juuri Härkiksestä (vs. vaikka nyhtökaura). Meillä syödään sen verran paljon lihaa niin yritän toisinaan korvata sen kasviksilla jo ihan sen vuoksi, ettei tulisi syötyä niin paljon punaista lihaa.

Nyt ajattelin kääntää läppärin C Morelta leffan puolelle ja huomenna tuleekin postausta tuohon palveluun liittyen. Oikein hyvää yötä ja viikonloppua!

Yksi vastaus aiheeseen “Viikonlopun välipaloja”

Meillä on erimaku ☺mulle maistuu vaan suklaavanukas. Alprolta rakastan sitä passionhedelmää ja toi päärynä-vanilja on musta ihan kauhea se appelsiini-ananas sen sijaan yosalta on hyvä ? mutta makuasioista ei voi kiistellä ☺

Kommentit on suljettu.