Kategoriat
Yleinen

Villa Anna

SAMSUNG CSC

No jo on pyöreät posket ja leuka mutta terveiset talolta tähän vuoteen. Oon spämmännyt blogia näillä rakennusjorinoilla varmasti jo maailman tappiin mutta ajattelin silti päivittää kuulumisia työmaalta 😀 En oikein muista mistä olen edes viimeksi kirjoittanut mutta nyt tosiaan painetaan sisätöiden parissa niin että vihdoin alkaa näkymään sitä lopullista pintaa. Takkaa lämmitetään joka päivä vähän aikaa että rappaus kuivuu hitaasti ja aina tuon pienen hetken on tunnelma talolla ihan erityinen. Esimerkiksi uutena vuotena olin talolla pyörimässä jaloissa melkein koko päivän. Katsoin meidän parvekkeelta uuden vuoden ilotulituksia ja hengittelin sitä tunnelmaa keuhkoihin. Me asutaan siellä kohta ja se vielä muuttuu työmaasta kodiksi! Jos en olisi tiellä niin hengaisin siellä päivät pääksytysten.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Tuohon keittiön ja olohuoneen väliin sijoittuva takka on Tulikiven Jalanti ja siinä on leivinuuniluukku tuolla vasemmalla eli keittiön sivulla 🙂 En malta odottaa että pääsen sitä kokeilemaan! Televisio tulee tuohon takan viereen oikealla ja sohva sen eteen. Tuon kivikasan ja tasoitepussien kohdalle suunnilleen tulee ruokailuryhmä pitkittäin. Pöytää meillä ei ole vielä kun myytiin muutossa edellinen pöytä kun se oli pyöreä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Yläkerrasta on vaikea ottaa vielä kuvia kun kaikki huoneet näyttää miltei samoilta valkoisine seinineen. Portaat tulevat vasta vähän myöhemmin mutta porrasaukko näkyy tässä ensimmäisessä kuvassa. Siinä näkyy myös hyvin tuo yläkerran katto joka nousee kahdesta metristä yli neljään. Se on todella kaunis ja tuo meidän pieniin huoneisiin vähän avaruutta. Koska rakennusoikeudesta oli omat määräyksensä meidän valinta oli noin kymmenen neliön makuuhuoneet(osa alle) ja isommat yhteiset tilat. Olen tähän päätökseen todella tyytyväinen.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Tässä tammikuun aikana päästään jo lattioiden asennuksen pariin mutta toki niin kuin rakentamiselle on tyypillistä tuli tähänkin pari mutkaa matkaan. Meidän lattiavalussa on liikaa epätasaisuutta. Tilattiin A-luokan lattiavalu mutta sekin näytti sallivan 7mm:n poikkeaman kahden metrin matkalla ja tietysti meillä mitat vaihtelee siihen saakka.  Se on liikaa ja loppputuloksesta tulee epätasainen joten lattia pitää vetää vielä itsestäänlevittyvällä hienotasoitteella ennen varsinaisia pintojen asennuksia. Mitä nyt aina pari päivää lisää hommaa ja perinteinen touhutonni taas turhautuu siihenkin. Nää on niin näitä!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC IMG_20141231_130018

SAMSUNG CSC

Mutta 1000kg kiveä ja 96m2 parkettia odottaa asennusta 😉 Vielä on paljon tekemättä mutta ennen kaikkea, paljon on jo tehty! Odottaminen ei haittaa juurikaan, sillä tämä projektissa hyvin antoisa vaihe. Oon todella hyvillä mielin ja on ihana käydä työmaalla ihastelemassa muutaman päivän välein mitä kaikkea on ehtinyt välissä tapahtua.

Torstaina mulla kävi ystäviä katsomassa taloa eli Sara ja Anni perheineen. Oli mukava esitellä meidän kotia ystäville ja tuli ihan jännä olo, et kohta oon siellä pysyvästi avaamassa ovea kun ovikello soi 🙂 Ihan utopistista mutta ihanaa!

Viimeisessä kuvassa odotan vieraita, on siinä syytä hymyyn!

SAMSUNG CSC

12 vastausta aiheeseen “Villa Anna”

Kuvien ikkunoiden perusteella ihanan luonnon läheiselle paikalle teidän talo tulossa

Huikeen nopeesti teidän koti on kyllä valmistunut ja siitä tulee kaunis! En mä olis osannut tuollaisia materiaaleja edes valita..

Mun mielestä nää kuulumis/ rakennusjutut on ihan parhaita. Ei niissä fitnessjutuissa sinänsä vikaa oo, mut ite oon vähän kyllästyny niihin iänikuisii saliselfieihin 😀 eli summasummaarum. Älä ota stressiä siitä ettet kirjota ku fitnessbloggari 😉

On niin kiva lukea teidän rakennusprojektista ja nähdä kuinka hommat etenevät! Kommentoin joskus viime vuoden puolella kuinka odotetaan pankista lainapäätöstä ja varmistusta löytämämme tontin kaupoista. Nyt ensi viikolla mennään pankkiin allekirjoittamaan kaikki paperit ja päästään aloittamaan meidän rakkenusproggis! En malta odottaa! Otetaan Kastellilta talopaketti, jonka kylläkin mieheni pystyttää ja kaiken muunkin hän sähkö ja lvi-töitä lukuunottamatta pystyykin tekeen. Siinä ainakin säästää muutaman ”touhutonnin” 😉 On ollut jo nyt ihana suunnitella talon pohjapiirrustuksia ja ratkaisuja ja miettiä materiaaleja yms. Vaikka tuntuu että en millään osaa päättää saatika sitten hahmottaa millainen juuri se meidän oma koti tulee olemaan.
Yksi juttu mikä kiinnitti huomioni kun teille tulee takka keittiön ja olohuoneen väliin ja tv sitten siihen takan viereen, niin ois kiva nähdä miltä se tila sitten tulee näyttämään kun meidän pohjapiirrustuksessa takan paikka olis kans ehkä siten että tv tulis sitten siihen samalle seinälle takan viereen ja mietin sitä kovasti että voiko niin olla ja näyttääkö hölmöltä. Haluan kans tuollaisen melko yksinkertaisen valkoisen takan, eikä sen kovin suurikaan tarvi olla. Anteeksi pitkä sepustukseni mutta sunmasummarum innolla odotan lopputulosta kodistanne ja etenkin tuota olohuonetta. Jaksamista loppurutistukseen, pian pääsette jo muuttamaan <3

Hei ja loistavaa vuoden alkua Anna!

Tiellä talo alkaa olemaan kohta viittä vaille valmis,mtoki siihen vielä kaikenlaista mahtuu ennen lopullista olomuotoa =0). Ja Amos (sehän oli vauvan nimi …?!) on kasvanut kilpaa talon kanssa ;0D <3
Tuo parketti tulee näyttämään varmaan tosi upealta! Ja kivi, onko se siis oikeeta marmoria? Näyttää hyvältä sekin =0)

Mulla on tässä kans tapahtunut yhtä sun toista elämää mullistavaa; irtisanoin itseni ja aloitin vuoden alusta uuden, haastavan työn, joka vastaa koulutustani niin nappiin =0) Työhön meno tuottaa erilaisia valmisteluita ja järjetelyjä koko perheen toiminnassa, mutta innolla olen aloittanut ja katsotaan nyt miten hommat alkaa skulaan. Ja sitten minusta tuli täti <3 ihan ihka ekaa kertaa! Vielä ei olla siskoni vauvaa ehditty nähdä, mutta ehkä ihan lähipäivinä ;0)

Urheilut on nyt edelleen jäissä, mut ihan PAKKO nyt aloittaa tään samaan muutosten syssyyn sekin =0)

Kevättä kohti!

Niin paljon kuin viime vuosi ja tämä rakennusaika on Sinulta ja teiltä vaatinutkin, niin ajattele, ihan kohta voit istua uudessa kodissanne kahvimuki kädessä ja villasukat jalassa takan lämmössä ja hymyillä. Teidän kaunis ja uniikki koti on noussut nopeasti, eikä muuttamiseen ole enää pitkä aika.
Ja mitä noihin fitnessjuttuihin tulee, en haluaisi lukea blogia, jota kirjoitetaan ja valokuvataan väkisin vain lukijoita miellyttääkseen. Tämä blogi on hyvä juuri sen takia, että tämä muuttuu, kasvaa suuremmaksi ja jalostuu, mutta umpirehellisyys säilyy. Elämä on välillä p*rseestä, mutta ehkä sen pitää sisältääkin varjoja, jotta huomaisi myös valon pilkahdukset.
Onnen tähtisadetta tälle vuodelle! 🙂

Kuules, en kyllä yhtään kiinnittänyt huomiota ”pyöreisiin” poskiin..vaan tuo sun hymy ja silmät ovat jotenkin niin säihkyvät ja lämpimät. Olet aito ja upea nainen…vaikutat ja näytät sellaiselta tyypiltä, jota olisi helppo lähestyä ja mukava tutustua=) diggaan sua ja blogiasi ihan kympillä=)

Voimia raksalle ja onnekasta uutta vuotta!

Moi! Ihania valintoja ootte tehneet 🙂 Meillä myös talo projekti menossa ja ihastuin tuohon 10×10 laattaan, mistä ootte löytänyt ja tuleeko se teillä mihin, oliko minkä hintanen neliö?

Kommentit on suljettu.