Kategoriat
Yleinen

Elovena Täysjyvämurot ja Aamupuurokisa

20140312_103118 

Yhteistyössä Elovena

Elovena lähetti meidän perhelle testattavaksi runsaskuituisia Täysjyvämuroja. Makuja niissä on kaksi eli 4 viljaa ja Kaura. Molemmat ovat saaneet sydänmerkin eli edustavat parempaa valintaa tuoteryhmässään ja murojen kohdalla se tarkoittaa sitä, että niissä on vähemmän sokeria ja suolaa. Muroista tulee myös yhdestä annoksesta 12% kuitua päivän tarpeesta.

20140312_103314

 

Mun oma suosikki noista oli kaura, sillä rakastan sitä kaikissa muodoissa ja pidän sen mausta. Kokeilin itse muroja rasvattoman maidon ja hedelmäsoseen kera. Et sellainen maidoton ja gluteeniton ruokavalio mulla 😉 Lapset eivät omiinsa hilloa tai sosetta kaivanneet ja muropaketit on pian syöty parempiin suihin.

IMG_20140304_195343

 

Nyt en taida edes liioitella mutta en muista olisinko koskaan ostanut meidän lapsille yhtään muropakettia! Yleensä meillä maistuu aamupalaksi puuro, munakas, hedelmät tai voileipä. Tyttö rakastaa hedelmiä ja poika söisi mieluiten joka aamu kananmunia. Muroja en oo tavannut ostaa sen vuoksi, että en halua totuttaa lapsia sokeriseen aamupalaan ja vähän mietin maistuuko heille nämä terveellisemmät versiot muroista. Mutta arvaattekin varmaan, että ne olivat suurta herkkua vaikka eivät ole lainkaan samaa kamaa kun suklaiset kaimansa. Mukava löytö vaihtoehdoksi aamu- tai välipalapöytään.

IMG_20140315_123032 IMG_20140314_221343 IMG_20140314_221147 20140312_103329

 

Elovenalla on juuri nyt käynnissä kilpailu, jossa pääpalkintona on Jopo. Kilpailuun on helppo osallistua lisäämällä Instagramiin/Facebookiin kuva lisukkeilla tuunatusta puuroannoksestasi. Kilpailun ohjeet ja kilpailusivu löytyy osoitteesta:

http://bit.ly/aamupuuro

Käykää kurkkaamassa! 

Screenshot_2014-03-15-13-14-52

 

Itse heitin kisaan mun vanhan herkullisen mansikkaisen puurokuvan. Jos et käytä facebookia niin osallistumaan pääsee sen lisäksi Instagramissa tai Twitterissä lataamalla kuvaan hashtagit #ElovenaSuomi #tuunake. Sivuilla on hauska käydä katsomassa miten Suomi syö puuronsa 🙂 Tuota omaa kuvaa katsoessa tulee kyllä ikävä tuoreita marjoja! 😛 Ja vaikka murot oli maistuvia niin en tiedä onko niistä haastamaan puuroaamupalaa, ainakaan arkikäytössä. Meidän lapsilla tää taisi mennä toisinpäin 🙂

Aamupuuro

8 vastausta aiheeseen “Elovena Täysjyvämurot ja Aamupuurokisa”

Oon samaa mieltä niistä sokeri-/suklaamuroista. En osta niitä koskaan ja sen takia mäki uskon et pikku miehelle maistuu ihan hyvin sellaset ”maustamattomat” murot. 🙂 Tykkää syödä mehukeiton kanssa ja usein iltapalalla.. Ite syön maidon ja yllätys yllätys raejuuston kanssa! Mihinhän en sitä laittais……..? <3

Jotenkin on jäänyt murohyllyt tutkimatta kun ajattelee et kaikki on jotain suklaisia riks raks pokseja 😉

Meilläkään ei harrasteta mitään sokerimuroja mutta lasten ehdoton lemppari on tällä hetkellä Muru talkkunamurot jotka omaan suuhun maistuu ihan pahvilta..:) Niitä ne vetää joko jugurtin tai mehukeiton kanssa ja hyvää kuulemma on…:)

Lapset osaa yllättää välillä! 🙂 Meillä yksi yllätys oli kun maustamaton jogurtti olikin herkkua!

Moikka! 🙂

Kiva selkeä ulkoasu sulla blogissa ja hyvä että on suuret kuvat! Itse pienentäisin itse tekstin fonttia jotta sitä olisi miellyttävämpi lukea mutta nämä on makuasioita 🙂 Hienosti oot päässyt jo jyvälle, siitä se bloggaaminen lähtee! 🙂

Olipas kiva taas. Sai ajatuksia vähän mitä kaappiin voisi ottaa. Yleensä siis ollaan kaurapuuro, leipä tai rahka+lisukkeet linjalla aamuisin, mutta näin raskaana olessa on tuo herääminen töihin vhähän venynyt ja yleensä kaapista ei löydy sitä supernopeaa aamupalaa silloin kuin pitäisi. Plus että tyttö herää aamuisin niin aikasin, että kotona on pakko syödä jo jotain, mutta koska tarhassa on jo puuroa tarjolla, niin sitä ei viitsisi tarjota. Joten taitaa eksyä nämä meidän ostoskärryyn ensi kerralla, sekä äidille, että tytölle (se isi tietää jo ettei raskaana olevan naisen ruokiin saa koskea :D)

hih, kiva jos oli hyötyä! 🙂 Tää on kyllä supernopea joten toivottavasti tyttö tykkää!

Kommentit on suljettu.