Kategoriat
Yleinen

Elovenan kaurapohjaiset välipalajuomat

20140205_145704

 

Yhteistyössä Raisio.

Kerroin loppuvuodesta että olen mukana Elovenan kampanjassa yhteistyöblogina ja testaan muutamia heidän tuotteitaan. Yhteistyö on ollut todella mukavaa sillä pidän paljon Elovenan tuotteista ja päivittäisessä käytössä mulla on mm. heidän kaurahiutaleensa. Tällä kertaa sain kokeiluun Välipalajuomia, eivätkä ne myöskään olleet mulle ihan täysin uusi tuttavuus! Aiemmat Elovena postaukset löydät näistä linkeistä:

Voimakaura välipalakeksit

Elovena PuhtiHetki annospikapuuro

20140205_145801 20140205_145654

 

Välipalajuomista olin maistanut aiemmin Aurinkoista ja Metsämarjaa. Niissä olen kiinnittänyt siihen huomiota, että metsämarjassa on enemmän kuitua ja vähemmän kaloreita mutta varsinkin tuo aurinkoinen on taivaallisen makuista eikä senkään ravintoarvot ole yhtään hullummat (kuitua metsämarjajuomassa 11g ja aurinkoisessa 7,5g per annos). Energiamääränkin ero selittyy sillä, että aurinkoisessa on omega-3 rasvahappoja mukana.

20140205_150150

 

Ihan uusia makuja mulle oli proteiinipitoisin raikas Hedelmäpirtelö ja D-vitamiinilla ja kalsiumilla höystetty samettinen Suklaa välipalajuoma. Hedelmäpirtelö oli todella ihanan makuinen ja koska en edes tiennyt sen olemassaolosta niin siitä tulee kova haastaja aurinkoiselle mitä oon tähän saakka eniten ostanut. Hedelmäpirtelön maku tulee päärynästä, appelsiinista ja passionhedelmästä jota tuotteessa on 25%. Yksi annos sisältää 6g proteiinia vaikka tuote on täysin laktoositon, maidoton ja kasviperäinen.

20140205_145904 20140205_150109 20140205_150329

 

Itse oon tykännyt Elovenan välipalajuomista nimensä mukaisesti kun oon jossain reissussa ja haluan vaikka autonrattiin jotain evästä kun suhailen paikasta paikkaan. Silloin oon napannut mukaan välipalajuoman sillä tykkään et ruokavaliossa on myös hyvälaatuisia hiilihydraatteja jota juomasta saa. Sen lisäksi harvoin löytyy tuotteita joissa on yhtä paljon kuitua kun näissä.

20140205_150237

 

Viimeisenä samettinen suklaa -mausta mulla tuli mieleen ihan suklaa-kaurakeksit nestemäisessä muodossa sillä juomassa on täysin sama makuyhdistelmä. Kaurainen suklaakaakao vaikka en ole koskaan kauramaitoon kaakaota tehnytkään 😉 Hyvin herkullinen maku, mutta koska nyt raskaana himoitsen enemmän hedelmiä kuin suklaata niin Annan makuraadin mukaan mieluisin kaikista näistä oli hedelmäpirtelö.

Onko Elovenan välipalajuomat sulle ennestään tuttuja?

IMG_20140205_151052

7 vastausta aiheeseen “Elovenan kaurapohjaiset välipalajuomat”

Nyt tais tämä esittely upota minuun! Kaipaan kovasti jotain pikaista suuhun napattavaa, juuri niinä suhailupäivinä, mutta jostain syystä en ole uskaltautunut näitä Elovenan tuotteita maistelemaan. Jostain syystä olen sitä kauramaitoa näiden kohdalla ajatellut, eikä se ole sitten houkuttanut. Nyt menee kokeiluun :).

Joo nää ei oo nyt muodissa olevia proteiinijuomia joita on nykyään kaikenlaisia! 😀 Oon itse maistanut aurinkoista jo vuosia sitten ja oon tykännyt juomista ja ostan silloin tällöin.

Mulle on tuttuja, olen maistanut kaikkia ja viime vuonna etenkin kesällä join todella usein tuota Elovenan Samettista Suklaata ja mä RRRRRRRRRRRAKASTAN sitä! Jääkaappikylmänä vetelen sen suoraan purkista kitusiini, se on parasta tuommoista suklaista herkkujuomaa mitä olen koskaan juonut 🙂

Yllättäen noista muista en niin välitä vaikka hyviä nekin on, mutta eivät tarpeeksi ”epäterveellisen” ja ”syntisen” makuisia että niitä sen kummemmin janoaisin. Toisaalta, en erityisemmin välitä hedelmistä tai marjoista muutenkaan joten sillä voi olla osuutensa asiaan.

http://musclefetish.fitfashion.fi/

Mä en ois ehkä ostanut tuota mutta kun sain niin tykkäsinkin! 🙂 Mut kylmää pitää olla 😀

Mua jäi mietityttää, kun mainitsit, että näissä juomissa on hyvälaatuisia hiilareita. Kuitenkin ravintosisällön mukaan suurin osa (11/13g) hiilareista tulee sokerista. Enkö nyt tajuu jotain, koska mä en sen perusteella tuotetta kovin hyvälaatuisena pitäisi? 🙂

Mun mielestä kaikki sokeri ei oo huonosta kun kyse on tuotteesta jossa on hedelmää ja marjaa. Mulla ei nyt tässä oo noita mut osa tuosta sokerista on siis luontaista sokeria eikä lisättyä! 🙂 Mutta oli niissä ihan lisätty myös sokeria eli ei oo täysin sokerittomia!

Tuo Metsämarja on paras, iso harmi vaan ettei sitä saa enää isommissa purkeissa.

Kommentit on suljettu.