Kategoriat
Matkustus Yleinen

Helmi 10vee

 

Tervetuloa uudistuneeseen FitFashioniin! Sivustouudistus on kovassa käynnissä ja useaan lukijoiden toiveeseen on vastattu. Kaupallisten yhteistöiden merkinnöistä tuli yhtenäiset, toivottu tykkäysnappula, freesimpi väritys ja paljon muuta. Uudistus on teknisesti aina suuri ponnistus, joten siellä puolella on edelleen pöhinä, että viimeisimmätkin bugit saadaan korjattua (kuten tuplana tuleva artikkelikuva). Ollaan siis kärsivällisiä mutta ilman muuta kannattaa antaa palautetta jos joku itseä häiritsevä juttu ei toimi. A-lehtien tiimi fiksaa niitä sitten parhaansa mukaan. Itse olen uudistukseen oikein tyytyväinen ja pidän oranssista värimaailmasta ja raikkaudesta pinkin jälkeen. Samalla uusin oman banneri tuolla eniten ääniä saaneella kuvalla, joten eiköhän tällä lookilla taas hetken jaksa. Tykkäysnappula on mun mielestä todella kiva lisä ja se, että etusivulle nostetaan niitä postauksia minkä kommenttiboksissa on kova pöhinä. Sieltä tulee varmasti löytämään ne hittimagneetit juttujen joukosta.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Meidän valkoinen jättiläinen täytti juuri kymmenen vuotta joten nyt meidän molemmat koirat ovat saavuttaneet arvokkaan kymmenen vuoden iän. Helmin juhlia juhlistettiin nakein ja rapsutusten ja nakkeja sai myös synttärivieras Antton joka katseli ensin kaihoisasti siskon herkkuhetkeä. Jaettu ilo on kuitenkin paras ilo!

Tällä hetkellä ajellaan koko poppoolla eli miehen, kolmen lapsen ja kahden koiran kera kohti Oulua, syntymäkaupunkiani. Matkaa on jäljellä enää 92km joten suurin osa on jo takanapäin. Saldona on yksi oksennus autoon ja yksi löysä vatsa housuihin, joten toivotaan että loppumatka sujuu rattoisasti. Äiti, me ollaan kohta siellä! Pyykkipussin kera 😀

SAMSUNG CSC

 

8 vastausta aiheeseen “Helmi 10vee”

Ihanat hauvat. Kiva, kun laitat välillä kuvia niistäkin.

Mitä materiaalia teidän lattiat on? Naarmuttavatko koirat niitä? Itseäni kiinnostaa, koska meillä on pian puoli vuotta ollut tyttären nova scotian noutaja hoidossa ja parketti kyllä mennyt aika kamalaksi, vaikka koiraa ei sisällä hypitetä ja juoksuteta. Omaa koiraa on harkittu joskus hankittavaksi ja ollaan mietitty mikä lattia kestäisi siistinä.

Meillä on tammiparketti ja kyllähän siihen tulee elämisen jälkiä. Valitsimme käsinveistetyn jossa on elävä pinta sekä lankkujen väleissä pieniä uria joten naarmut uppoavat todella hyvin niin, ettei niitä huomaa. Eri asia olisi tietysti tasainen ja kiillotettu parketti joka paljastaa kynsien jäljet. Meillä on vahattu joten pintakaan ei kiillä. Halusimme puumateriaalin kahden laminaatin jälkeen tähän nykyiseen kotiin, silläkin uhalla että se on pehmeämpi ja siihen tulee jälkiä. Ei ole kaduttanut! Lattiavalinta riippuu vähän siitä kumpaa arvostaa. Virheetön lattia jossa ei näy jäljet (laminaatti) mutta kova ja kylmä vai pehmeä ja lämmin puu, johon tulee naarmuja.

Kommentit on suljettu.