Kategoriat
Kauneus

Hiustenmuotoiluvinkkejä

SAMSUNG CSC

Sain joulupukilta Ghd:n suoristusraudan. Mun hiukset ovat aavistuksen luonnonkiharat etenkin hiusrajasta (varsinkin niskasta) mutta ajatuksena oli käyttää rautaa ihan kihartamiseen tai laineiden tekoon. Kokeilin sitä myös suoristamiseen ja toki tällä sai hiuksiin ekstrasileyttä ja siisteyttä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Rauta on Ghd V Gold professional styler max eli ihan perusmallia vähän leveämpi. Olin ajatellut kapeaa, mutta koska pukki toi tämän niin en viitsinyt vaihtaa. Luin ensin netistä kokemuksia ja näin tällä tehtyjä kiharantekovideoita niin uskalsin pitää mallin. Maxilla saa pitkiin hiuksiin kauniit laineet.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Blogikuvissa varmaan harvemmin näkee tätä ihan suoraa tyyliä, sillä tykkään laittaa hiuksia laineille tai kiinni. Nyt kun latvoja on tasoitettu viitsii hiuksia tosin pitää suoranakin. Ghd:hen olen aika tyytyväinen. Se liukuu paremmin kuin muut mulla olleet raudat, joita on ollut kolmea eri merkkiä tässä vuosien varrella (BaByliss, Remington ja OBH Nordica). Saa nähdä kestääkö tämän pinnoite paremmin kuin edeltäjissä.

SAMSUNG CSC

Ihan tiukkaa kiharaa ei tällä saa, mutta tosiaan kuvan laineissa mulla ei ollut mitään muotoilutuotteita kotona, ei edes hiuslakkaa. Sain blogikollegalta Umpulta mahtavia hiustenmuoiluvinkkejä ja laitan vinkit tähän nyt teillekin. (Toivottavasti jakaminen on Umppu ok)

 

”Kun suoristusraudalla tekee kiharoita Ghd on siinä paras koska siinä on sisäänrakennettu mikrokompressori, joka tarkastaa raudan lämpötilan useita kertoja sekunnissa jolloin rauta pysyy kiharaa tehdessä tyvestä latvaan yhtä kuumana. Tää on halpis rautojen ja esim Ghd:n ero. Raudan täytyy olla tietyn kuumuinen että kihara ylipäänsä kestää. Toinen pointti on sopivat tuotteet kiharruksen alle. Esim kosteaan tukkaan vaahto ja kuivaan lämpösuoja pidolla ennen kiharrusta. Ja tosiaan tolla leveällä saa enemmän sellaista lainemaista kiharaa mikä tosin on nyt paljon trendikkäämpää.

Vielä yksi vinkki: kun tekee kiharaa niin yks osio kerralla ja kun ei paina liikaa ja tekee hitaasti saa kaikista kestävimmät kiharat. Samaa osioo ei kannata työstää jos eka kerta menee pilalle, kun vasta kun hius on jäähtynyt, sillä lämmin hius ei vastaanota uutta muotoa.”

 

Näillä vinkeillä tällaiset laineet. Millä te muotoilette hiuksia?

SAMSUNG CSC