Kategoriat
Kauneus Lifestyle

Huonoa onnea etsimässä? Täältä löytyy

Viime aikoina on sattunut jo tapahtunut

Tuo lapsen tapaturma aloitti omituisten ikävien asioiden ketjun, joita tuntuu nyt riittävän. Käsien murtuminen oli tosi ikävä juttu ja ei aikaakaan kun meillä sattui uudelleen. Perheen pienin jäi ampiaispesän piirittämäksi kotiparvekkeella ja meillä kävi ambulanssi tarkistamassa huonovointisen potilaan kunnon. Selvittiin säikähdyksellä ja muutamalla hyvin kivuliaalla ampiaisenpistolla mutta hengissä ollaan onneksi. Loppuviimein parvekkeelta löytyi kaksi ihan jättimäistä ampiaisenpesää.

Paistaa se päivä risukasaankin?

Oon purkanut mun turhautumista Instastoriesin puolella jo moneen otteeseen ja miettinyt, että ilmeisesti nyt ei kannattaisi tehdää mitään riskialtista. Toisaalta sanonnan mukaan onnen pitäisi jossain vaiheessa kääntyä ja mietin, että mitähän päivänpaistetta tänne on luvassa tulevaisuudessa? Olisiko se uusi työ, lottovoitto tai jotain muuta mukavaa? Olkoon mitä vain, on kaikki iloiset uutiset ja onni tervetulleita tähän suuntaan.

3 vastausta aiheeseen “Huonoa onnea etsimässä? Täältä löytyy”

I feel you! Lopetin tupakanpolton, mursin oikean käteni (olen oikeakätinen), sain kauheat haittavaikutukset tupakanlopetus lääkkeestä, joten se ”hoito” keskeytyi. 3-4 viikossa painoa tuli noin 15 kg, kun olin juuri 2kg päässä tavoite painostani. Nyt kroppa ihan sekaisin. Aineenvaihdunta ei toimi sun muuta vikaa.
Opintovapaa siis katkesi käden murtumisen takia, joten nyt stressi opinnäytetyön kanssa suuri kun kaikki meni aikataulullisesti pieleen.

Mutta, ehkäpä se aurinko paistaa vielä sinun ja minunkin risukasaan! Tsemppiä teidän perheelle!

Onpa huonoa tuuria! Toivottavasti ei noiden lääkeoireiden takia keskeytynyt projekti hyvän asian vuoksi 🙁 Ja toivottavasti kroppa toimisi pian taas normaalisti. Paljon paranemisia kädelle ja tsemppiä sinnekin!

Kommentit on suljettu.