Kategoriat
Lifestyle Matkustus

Mökille karkuun kaupungista

Kesällä on pakko päästä mökille ja uimaan

En ole päässyt mökkeilemään vielä tänä kesänä niin paljon kuin haluaisin ja nyt olenkin paikkaamassa tuota hampaankoloa meidän mökillä yhdessä vanhempieni kanssa. Mökille on aina kiva tulla kun siellä on muutakin perhettä ja voidaan yhdessä viettää aikaa. Minä näen vanhempiani ja samalla sisaruksiani ja lapset näkevät serkkujaan. Meillä mökille voi tulla suvusta kuka tahansa ja sopu sijaa antaa.

Kuluvan viikon juhlaa

Tällä viikolla mökillä juhlittiin siskontyttöäni makealla mansikkakakulla, johon lapset olivat itse poimineet metsämansikat ja mustikat. Tänään tehtiin sama homma uusiksi ja syötiin mustikka-mansikkapiirakkaa, metsämansikoilla tietysti. Se on kesän vakiojälkkäri mökillä, sillä poimiminen on kivaa ja nuo molemmat maistuvat taivaalliselle. Mustikat alkavat olla täällä jo kunnolla kypsiä ja poimittavaa riittäisi ämpäritolkulla.

Huolet hukkuu luonnonvesissä

Musta tuntuu, että sellainen kummallinen  ja paha tunne seuraa nyt meidän perhettä. Kun ajettiin tänne, oltiin ihan vähällä joutua kolariin ja se pyörii mielessä (koko juttu mun instassa). En ymmärrä miksi meille tapahtuu nyt kaikenlaista ikävää ja se on ahdistava tunne. Olen kokoajan varuillani ja silti tuntuu, että tätä ei voi juosta karkuun. Toivottavasti nyt ei oikeasti mitään kummempaa ole tapahtumassa ja onneksi meillä oli tänään suojelusenkelit mukana.

Nyt ollaan turvassa ja suuntaankin peiton alle. Aika ihanaa, että näin kolmekymppisenäkin huonona päivänä lohduttaa, että olen nyt äidin ja isän kanssa täällä mökillä <3

4 vastausta aiheeseen “Mökille karkuun kaupungista”

Hei! Asiasta kukkaruukkuun, onko tuo ensimmäinen kakku tehty kaupan valmiskakkupohjista? Mä olen epäonnistunut pohjien leipomisessa niin monta kertaa että en ajatellut niitä enää leipoa ja nyt etsinkin hyviä valmiina.

Ja tosiaan toivotaan, että teidän onni nyt kääntyy.

Moikka! Kysyin äidiltä niin tämä oli tosiaan nopeasti tekaistu kakku kaupan pohjiin eikä ollut erikoisen makuista. Minusta parasta on itse tehty vaikka ihan kääretorttupohjan reseptillä joka on tosi helppo. En osaa lähteä suosittelemaan mikä merkki olisi hyvä. Sen tiedän et monista leipomoista voi ostaa levykakkupohjaa tosi edullisesti ja se on tosi hyvää.

Vastaa

Täällä pohjoisessa on vain mustikan alkuja vaikka kunkinta on jo nähty.. Metsämansikat ovat juuri kukkineet ja pihallamme marjoja on tulossa?. On tämä Suomi ihmeellinen maa, kun te saatte jo nauttia sadosta?..

Totta turiset! Suomi on niin pitkä maa, että kukinta ja satoajat on eri paikoissa eri vaiheessa. Te saatte sitten nauttia sadosta pidemmälle syksyyn 😀

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.