Kategoriat
Yleinen

Bloggaajien kotikuvat kiinnostaa aina

SAMSUNG CSC

Meidän kotoinen mummolanurkka on mun lempipaikkoja talossa. Siinä oleva nojatuoli on tullut meille veljeltäni joka on saanut sen äidiltäni, joka taas bongasi tuolin jostain käytettynä mutta verhoilutti sen uudelleen. Kaunis kitrjahylly on isoäitini perintö ja siksi erityisen rakas <3 Tuolista näkymä avautuu talon parhaimpaan suuntaan eli suurien ikkunoiden kautta takapihalle. Alakerran lattiasta miltei kattoon ulottuvat ikkunat ovatkin parhaita päätöksiä mitä tehtiin suunnitteluvaiheessa. Muihin ilmansuuntiin missä on jo tai on tulossa taloja lähelle ei ikkunoiden koko ole lainkaan niin suuri.

Esimerkiksi muutama päivä sitten en ollut ainoa Helsingissä joka huomasi upean auringonlaskun. Moni muukin oli kaivanut kameran esiin ja näin Instagramissa kuvia mitä ihmiset olivat ladanneet Helsingin keskustasta jossa taivas näyttäytyi täysin vaaleanpunaisena ja  (esim. tämätämä tai tämä). Värit olivat upeat ja kun laitoin meiltä sisältä valot kiinni niin sain kuvan mikä näkyi olohuoneen ikkunoista.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Nyt viikonloppuna ollaan rentoiltu kotona. Mulla olisi hirmuisesti koulutehtäviä mutta niitä on täällä todella hankala tehdä kun lapset ovat kotona. Joku tarvitsee huomiota koko ajan, sellaistahan tämä perhearki on. Vaikka ei olisi mitään, niin on kuitenkin kaikkea. Aina kädet täynnä lastenhoitoa, ruoanlaittoa ja siivoamista nyt ainakin.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kuitenkin kun koulutehtäviä on paljon olen ehtinyt lukemaan blogeja pitkästä aikaa. Jotenkin kumma 😉 Olen lueskellut monia blogeja jotka ovat jääneet lukulistalta pitkäksi aikaa sekä löytänyt  uusia suosikkeja mm. sisustusblogien joukosta. Xenian kotiprojekti on mielenkiintoinen sillä talo on pian valmis. Englantilainen sisutustyyli poikkeaa omastani mutta pelkästään kuvia katselemalla alan himoitsemaan Laura Ashleyn kattokruunuja ja romanttisempia ratkaisuja. Suvi maalasi makuuhuoneen rohkealla sävyllä mistä itse vain haaveilen ja mietin että miksi päädyn kuitenkin valkoiseen. Ystäväni Kaisa meni tammikuussa salaa naimisiin ja hänen blogissaan on ihania kuvia hääpäivästä sekä kevätsävyjen inspiroimasta kodista johon lienee suht tuore äitiys vaikuttanut.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Minun mielestäni on ihana katsoa kuvia muiden kodeista ja etenkin jos kyseessä on lifestyle blogi joka käsittelee muutakin kuin sisustamista on kotipostaukset mukavia! Luetteko te paljon koti- ja sisustusaiheisia blogeja? Mitkä ovat omia suosikkejanne? Onko sillä väliä, että tyyli olisi samanlainen vai onko kyse vain siitä, että kirjoittaja kiinnostaa? Tykkäätte te yhtä paljon kotikuvista blogeissa kuin minä? Olisi mukava kuulla 🙂

SAMSUNG CSC

10 vastausta aiheeseen “Bloggaajien kotikuvat kiinnostaa aina”

Itse asiassa oikeastaan ainoa lifestyle-blogi jota luen säännöllisesti on Kalastajan Vaimo (plus tietty sä). Ei ole aikaa oikein ja semmoinen itseä kiinnostavan etsiminen on vaikeaa kun maailma on nykyään täynnä blogeja. Jos jotain lukisin niin ehkä jotain japanilaista tai amerikkalaista…

Meilläkin on ihanat isot ikkunat läpi talon, toki toisista näkee tielle ja toisista takapihalle (ja aika monen naapuritalon pihalle ja sisällekin…). Tykkään paljon:)

Kivoja kuvia! Mistä teidän matot on? Suositteletko koira- ja lapsiperheeseen?

Olohuoneen iso matto on todella hyvä! Se on Ristomatti Ratian Basso -matto ja sitä voin kyllä suositella lapsi- ja koiraperheeseen. Mattoa on helppo pyyhkiä nihkeällä!

Ruokapöydän alla ja eteisessä on Askosta hankitut matot, nimiä en muista 🙂 Ne oli todella edullisia.

Tykkään katsella kotikuvia,niistä voi saada ideoita ja inspiraatiota. Puhtaasti sisustusblogeja en oikeastaan seuraa, kotikuvat kiinnostavat silloin kun on muutoinkin kiinnostava bloggaaja, kuten sä 🙂

Minua kyllä kiinnostais enemmän, miten sun dieetti etenee ? <3 Terveisin täällä alusta asti uskollisesti seurannnut ja itselläkin sellainen "too bg to be me " – olo vielä toistaiseksi mutta suunta on hyvä 🙂

Mua kiinnostaa tosi paljon kotikuvat, ja yleensäkin kaikki missä pääsee jollain tapaa urkkimaan 😀 Haha. Mä oon aika utelias ihminen ja on hirveen mielenkiintoista nähdä miten muut bloggaajat elää, mutta ihme ja kumma, täällä mun mielestä ne sisustuspostaukset ei niin vedä lukijoita, tai sitten ketään ei vaan kiinnosta mun koti (ei oo tarpeeksi kohuttava asia, haha).

Teillä on ihana koti! Mikä teidän takka on? Oletko käyttänyt paljon leivinuunia? Rakentamisesta haaveillaan ja olen ihastunut takka-leivinuuni yhdistelmään. Pohdin vain, että tuleeko sitä käytettyä sitten lopulta…

Meillä on Tulikiven Jalanti ja ollaan kyllä tehty ruokaa leivinuunissa 🙂 Se oli mun unelma ja oon todella tyytyväinen että hankittiin tällainen.

Ah, mä rakastan kotikuvia ja sisustamista. Silti en lue (!!!?) kauheasti sisustusblogeja vaan enemmänkin sisustuslehtiä. Silloin tällöin eksyn sisustusblogeihin ja niissähän vierähtääkin sit tovi…Omaakin kotia olisi kiva kuvata enemmän, mutta kun se siivo on aina niin kauhea. Heti kun siivoan ja alan napsimaan kuvia niin joku täystuho käy kääntämässä koko kämpän ympäri 😀

Oon ihan missannut tämän postauksen! Aivan ihana tuo sohva! Niin nappi valinta ja rohkeakin sellainen, kun ei oo valkoinen/harmaa. Lukunurkkaus. <3 Ja ruokapöydän tuolit, aaah, kuola valuu! Upea suomi-/skandidesignia huokuva kokonaisuus.

Kommentit on suljettu.