Kategoriat
Sisustus Yleinen

Parasta just nyt

SAMSUNG CSC

 

Olipas mukavaa saada pitkästä aikaa kunnon blogihaaste! Bebeaulait:in Iina laittoi nimittäin kiertämään haasteen jossa kysytään mikä on parasta elämässä juuri nyt. Näin positiivista haastetta oli ilo lähteä miettimään, sillä usein tulee juuri muristua enemmän asioille jotka kaipaavat korjausta. Meikäläisen elämässä on nimittäin montakin asiaa mistä olla kiitollinen ja mitkä ilahduttavat juuri nyt.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
Ensimmäisenä tulee mieleen tietysti uusi koti ja kaikki puuhat mitä ollaan voitu täällä tehdä. Lapsien omat huoneet ja kaikki tila mikä on, tuntuu niin uskomattoman isoilta asioilta ja niistä ollaan mehuissaan joka päivä. Ei oo esimerkiksi päivää jolloin ei oltas saunottu! Ihka eka asunto jossa on sauna niin ei meitä voi pidätellä! 😉

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Printit: Kaunis Decoration

SAMSUNG CSC

 

Sitten yksi mielessä pyörivä parasta juuri nyt fiilis tulee siitä, että lapsuudenystäväni Kaisa odottaa esikoistaan! Se ilahduttaa mua ihan hirmuisesti <3 Kaisa kävi meillä kylässä muutama viikko sitten ja sain tuparilahjaksi hänen suunnittelemiaan printtejä (löytyvät http://kaunisdecoration.com) ja teetän niistä meille keittiöön tauluja. Olin toivonut mm. Kettuperhettä kolmen pienen kuonon kera joten se ja kaksi muuta on tulossa yhdelle seinälle asetelmaksi. Printtejä enemmän siis kuitenkin ilahduttaa tuo Kaisan ihan hurjan suloinen iso pallo ja se, että hän on tulossa äidiksi! <3 Ihan mikä hetki vain!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Siitä päästäänkin meidän omaan vauvaan, joka täytti tällä viikolla 8kk! Amos on sellainen aurinko, että hänen kasvamisen seuraaminen on varmasti aina parasta juuri nyt. Tällä hetkellä herran lempipuuhia on syödä itse ja eli ts. heittää koirille ruokaa, sotkea ja vetää lautanen syliin 🙂 Samaan hengenvetoon tuntuu jotenkin helpottavalta ja ihanalta, että ollaan jo tässä vaiheessa elämässä, että kun on kolme ihanaa lasta niin raskaaksituleminen ei ole suunnitelmissa. Se on ollut mulle aina vähän rankempi ajanjakso kaikessa ihanuudessaan mutta nyt voin keskittyä näihin olemassaoleviin lapsiin ja nauttia elämästä ilman huolta (hohoo) =)

IMG_20150324_191024#1 IMG_20150325_123551

 

Ja toki ihan viime viikkojen parasta antia on ollut se, että oon piristynyt ihan hirmuisesti muuton jälkeen ja saanut kiinni siitä, kuka minä olen ja millaista elämää haluan elää. Suklaamunien vaihtuminen keitettyihin kananmuniin ei haittaa lainkaan, sillä se fiilis minkä terveellinen ruokavalio tuo, on jotain mitä ei hetken suussa olevalla suklaalla mitata. On ihana vetää leggingsit jalkaan niin ettei turvota ja saada takin ylin nappi kiinni, joka olisi kolme viikkoa takaperin singahtanut sijoiltaan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Siinä viisi mun elämän parasta juttua näin nopeasti heitettynä! Kommenteissa olisi mukava kuulla mitkä ne teidän juuri nyt jutut on ja jos joku on tehnyt blogissaan haasteen niin heittäkää linkki postaukseen 🙂

Multa haaste lähtee eteenpäin tietysti Monnalle, Saralle ja Jonnalle. Sen lisäksi ihan blogimaailman tuttavuuksista haastan Patun, Seidin ja Even! Olisi mukava lukea teidän blogeissa näistä!

Oikein ihanaa palmusunnuntaita kaikille! Mä lähden nyt ulos liikkumaan!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

15 vastausta aiheeseen “Parasta just nyt”

Ei ei, kyllä mä muistan että säkin näytit upealle! <3 Vauvamasut on aina niin ihania! 🙂

Nauti lomasta täysin rinnoin ja sit jos jaksat palata niin kirjoittele haaste myöhemmin! 🙂

Ihan parasta tällä hetkellä on:

– Ihanat lapset ja mies
– Oman harrastuksen takaisin saaminen ja pt:n ottaminen mukaan hommaan
– Mielen selkeneminen raskauden jälkeen
– Miehen 2 viikon loma!
– Tytön ihana hymy <3

Tuleva Kyproksen loma
Pienemmän lapsen kehityksen seuraaminen.
Ystävät, pääsiäinen, kun mies 4 päivää vapaalla.

Ihanan raikas postaus :)! Mulle parasta:
-rakas perhe,rakastava mies ja ihanat lapset
-rankka talvi töissä takana ja nyt alkaa helpottaa
-kevätsiivoukset kotona,olen laittanut tavaraa pois kymmeniä kasseja!ai miten hyvältä se tuntuu 🙂
-liikunnan ja terveellisen ruoan tuoma elämänilo
– tulevat suunnitelmat piristävät,kesäkuun lomalle mietitty jo vaikka mitä ja marraskuuksi varattu thaimaan matka 🙂

Kyllä saa olla monesta asiasta kiitollinen <3 Ja vielä,asiasta toiseen: olisiko sinulta mahd.tulossa Gazozille alekoodia…:)? Tilausta tekisi mieli tehdä sinne,ihania uusia tightseja tullut mallistoon!

Jos et oo jo kirjoittanut (en äkkiä löytäny) nin voisitko tehdä postauksen imetysaikana laihdutuksesta? 🙂

Kommentit on suljettu.