Kategoriat
Yleinen

Ne tärkeimmät

SAMSUNG CSC

Upea elämänmakuinen viikonloppu on takana. Olin kotona enkä tehnyt oikein mitään muuta kuin olin lasten kanssa ja availtiin terassin ovea joka hetki kun oli mahdollista. Piha alkaa sulamaan ja on niin mukavaa siirtyä viettämään aikaa sinne. En malta odottaa että tuo meidän kesäterassi on taas loistossaan mutta tosiaan haluaisin että mies öljyää sen ennen suurempaa stailaamista. Ruokavalio meni aivan reisille kun ajatuksissani niin vapauduin kaikista ruokarajoitteista. Kovin helposti se unohtuu se hyvän olon tavoittelu ja tein lettuja, söin suklaata, leipää ja leipää. Mulla on vielä pitkä matka tasapainoon jossa teen automaattisesti hyviä valintoja myös viikonloppuisin mutta sitä haluan opetella ilman paineita. Uskon että se on se tie pysyvään painonhallintaan.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Painoasioista ja ruokailuista höpöttäessä täytyy muistaa, että elämässä on niin paljon muutakin sisältöä eivätkä nuo asiat pyöri mun mielessäni ympärivuorokautisesti. Blogi on paikka jonne uskoudun mutta se ei tarkoita, että täällä käsitellyt pohdinnat täyttäisivät koko elämäni, etenkään tuon laihdutusteeman saralta mikä usein vilahtaa teksteissä. Pääosin elän aivan tavallista perheenäidin elämää, jonka arkea ihastuttaa omat lapset, aviomies sekä kaksi karvaista koiraa. Teen ruokaa, vaihdan vaippoja ja yritän siinä sivussa tehdä vähän töitä ja opintoja. Haaveilen siitä että valmistun, meillä olisi paikka josta bloggaisin tyyliin puolet vuodesta katselemalla järventyyntä tai merenrantaa ja siitä että ei oltaisi miehen kanssa molemmat niin väsyneitä.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Aivan tavallista elämää, juuri niin täydellistä iloineen ja suruineen. Siitä olen kiitollinen –vielä enemmän kuin suklaasta.

SAMSUNG CSC

3 vastausta aiheeseen “Ne tärkeimmät”

Voi että noi teidän lapsoset on jo isoja! Varsinkin nämä isommat (yllättäen)! <3 Muistan hyvin vielä blogisi "alkuajoilta" (mikäli sitä voi alkuajaksi kutsua sillä en ole ihan startista asti seurannut, mutta ehkä noin 6kk tai vuosi aloittamisesi jälkeen) kuinka lapset olivat pieniä ja raijasit niitä salille mukaan kantokopassa 🙂 Mitä tuohon painonpudottamiseen ja siihen liittyviin ajatuksiin tulee niin et todellakaan ole yksin. Mulle kävi aivan samoin kuin sulle Alku -kokeilun jälkeen; kun päätin, ettei se olekaan täysin mun juttu niin samantien lähti mopo keulimaan ja kaikkihan sitten tietää miten siinä kävi.. 😀 Mutta ei anneta sen latistaa. Tärkeintä on, että nauttii elämästä juuri sellaisena kuin se on. Sä olet hyvin onnekas kun on ihanat lapset, aviomies, koirat, omakotitalo ja varmasti vielä ihanat vanhemmat ja sisarukset siihen päälle. Ystäviä tottakai unohtamatta. Nautitaan elämästä, joka on kuitenkin kaikilla niitä ylä- ja alamäkiä täynnä. Joillakin ne kivikot on painonpudotuksessa, toisilla jossain muussa asiassa ja kolmannella vielä jossain, mutta tärkeintä on olla onnellinen eikä antaa niiden murheiden vallata koko elämää. Onneksi niiden murheidenkin on tapana selvitä tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Ihanaa kesän odotusta Annalle! <3

Niin söpöjä nuo teidän koirat!? Ensimmäisen kuvan ilme; ”oonko mä vähän söpö”, ihan sellainen ilme kuin olisi jäänyt kiinni jostain itse teossa – ”en se minä ollut”.. ?
Ihanaa kevättä teidän perheelle!?

Kommentit on suljettu.